Jag vet att du vet att jag fejkar samtalet jag för med min imaginära kollega via blåtandsuthänget jag kittat upp mig med. Men i min värld måste jag ha en anledning att bära på skiten utan att känna mig tekniknördig…

Och det kommer att snöa på din balkong i juli innan jag erkänner att jag fejkar mina samtal på tunnelbanan. Om du bara visste att jag har en extra mobil att ringa upp mig själv med så skulle du veta hur mycket vikt jag lägger på att hålla skenet uppe.

För helt ärligt talat…det är inte en käft som ringer mig på mobilen, men det hindrar inte mig att blåtanda mig blå i en blå tunnelbanevagn….

*ring*

– vänta det ring…

4 Replies to “Blåtandad blådåre”

  1. Experiment:
    Lägg ut ditt mobilnummer här på bloggen och kolla hur många minuter det tar innan du får ett samtal/sms.

    I dare ya!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *