Jag snackade med en polare häromdagen om fildelning, bittorrent och nedladdning av filmer, musik och fan och hans moster. Det visade sig att han hade precis samma funktionsfel som jag har. Jag är inte unik (vilket kanske får en del att andas ut men mig in i ett sinnesmood på hur jag ska slipa mer på mitt unikum så att jag blir en vassare och bättre steffe än medelssteffarna) utan det visade sig sen när jag lobbade frågan att alla i sällskapet hade precis samma symptom. Man är så jävla medellagom så att man går på Dressman och köper Batisitiniskjortor.

Vi hänger på Siba och köper oss blåa på tomma dvdskivor, testar de bästa brännarprogrammen som finns och är allmänt fokuserade när det gäller att sortera och kategorisera alla nedladdade hembrända jävla filmer. Det är alla delar av startrek this generation, next generatiion och farafars generation. Sagor om ringar, matrixar osv som alla laddas ned till den enkla humbla lyan. Kalkoner i kvadrat och b,c rullar till förbannelse.

Frugan muttar:
– Va fan, nytt storpack dvdskivor igen?
– Ja men det var värsta rean. Bara 180 för 5 st!

…och det är det som är grejjen. Filmindustrin behöver inte vara orolig. De borde istället köpa in sig i dvd-tillverkar branschen. Det är där the big bucks finns. Säg den man som laddat ned en miljard filmer och sedan satt sig för att kolla på skiten. Vem fan har tid?

– Ja men du kollar ju aldrig på filmerna, muttrar frugan surt.
– Jajaja…

Ja men hur har du tid att ladda ned då, frågar någon som inte fattar vad begreppet bredband innebär.

– Jo du. Filmerna laddar jag ned på nätterna när jag slaggar. Men glöm att jag har tid att kolla på dem.

[tags] bittorrent, nedladdning, filmer, dvd, matrix, sagan om ringen [/tags]

5 Replies to “Nedladdning”

  1. Det är olagligt att ladda ner musik, film och annat upphovsrättsligt material som lagts ut på internet! 🙂

    Hmm.. ladda ner “Loose Change”. Jag försökte övertala mig att detta var en gigantisk konspirationsfilm men men..

  2. Är det meningen att man ska SE på skiten också? Räcker det inte med att det är kul att ladda hem för att kuna säga till kompisarna att “Den filmen har jag hemma…”?

  3. toktanka kärleksfilmer så e det nog inga prob med frugan nästa gång 😉

    ps. saknar lite storys som typ tunnelbanan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *