…suger. Eller stör mig. Eftersom det här är sugbloggen och varumärket bland annat innebär att jag plikttroget måste ta upp ämnen som stör, jiddrar, irriterar eller på något vis gnager i mig tänkte jag göra en helomvändning. Som en hal ko på isen bara vända runt innan någon hinner ropa “yo brorsan…se upp”.

Jag tänker lista 10 saker som inte stör eller rör mig i ryggen. Here we go:

1. Semestervädret
2. Spicegirls återförening
3. Vegetarinarer
4. Ljusa nätter
5. Husvagnar på vägarna.
6. Misantroper
7. Wikipedia
8. Sista betalningsdatum.
9. Cyklister.
10. …och fan…jag kommer inte på något men det stör mig inte heller…

Vad stör dig inte?

[tags] saker som inte suger [/tags]

10 Replies to “Saker som inte…”

 1. 1. Nakna flickor i min säng stör väldigt sällan..förutom dotra som inte får ligga där..
  I övrigt så stör det mesta mig just nu..

 2. 1) Sommartider på jobbet
  2) Sommarsex
  3) C
  4) 1 arbetsdag kvar innan semestern
  5) Solen
  6) Sommarkatten
  7) Glassogram
  8) P3
  9) Radioteater
  10)Alla olästa böcker jag köpte igår

  Ovanligt mkt som jag inte är irriterad över… What a chocker!! Måste vara semesterslappheten som gör det 😉

 3. Idag vaknade jag runt 15.00, ångestfyllt uppvaknande som vanligt. Gick som brukligt igenom allt som stör mig, gör mig bitter och ger ångest (tidsåtgång: cirkus 42 minuter). Nu måste jag lägga till en sak till min oändliga lista: Lyckoinlägg på Sugbloggen. Tack så j*vla mycket…

  Håller dock med Jerk, fast det beror på om de är där av rätt orsak förstås.

 4. Jag stör mig inte alls på att jag får jobba natt i två veckor nu, faktiskt inte nånting 😛

 5. Hur kan husvagnar och annat pack som kör sakta på motorväg/landsväg inte irritera? Visst om de håller sig i högerfilen/underlättar omkörning men hur ofta gör de det? FÖr tillfället är jobbiga medtrafikanter vad som stör mig allra mest, men jag är iaf glad över att jag slipper kompromissa om utrymmet med alla idiotiska cyklister inne i city, får nu nöja mig med rikspuckona på essingeleden. Vad som inte stör mig är väl egentligen bara vädret, men det lär väl ändras…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *