Astrid & Carl-Magnus. Förlåt,

förlåt,

förlåt mig för allt.

Jag vet att det är mycket begärt men det skulla vara av oändlig betydelse för mig om ni kan förmå er till att förlåta mig. Och till alla er andra jag försakat pga brist på tid, ork, energi – förlåt! Jag hoppas på bättre tider. Kärlek till er alla.

Delfiner

Gör en medmänniska glad. Ge ett leende – det kostar så lite.

5 Replies to “Dagens förlåt”

  1. en delfin bild!

    En jävla bild på dykande delfiner!!! Nu jävlar är det krig! Ha! om du tror att du kan stänga mig ute från min blogg då tror du fel.

    en delfin!!! jag måste ta min hjärmedicin ta mig fan

  2. Du är förlåten Anjelica, ge tillbaks bloggen nu innan jag själv se till att slakta varenda jävla delfin som finns..vill du ha rosa kan du sitta och titta på dina inspelade avsnitt av Grynet..jag vill inte ha det..om du nu tror att du gör någon en tjänst så tänk om och återgå till ditt linsätande..

  3. Näh, nu orkar jag inte mer! Jag vill ha tillbaka min Stefan! Finns det ingenstans man kan protestera? Hallå allihop! Nu går vi ner på plattan och demonstrerar! Ta med plakat och var gärna plakat, men kom! Vi vill ha sugbloggen tebaks, vi vill ha sugbloggen….kom igen nu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *