gahhhh… jag hatar långa helger. Man kan inte göra något effektivt då. Folk är borta, man sitter i evighetlånga jävla köer för att hinna ut till någon gudsförgäten plats där man ska landa och ladda batterier för den stressande hemfärden och allt jävla skit som har hunnit samla ihop sig efter helgen som bara är panik, nu, pronto, basta och “har du inte hunnit kolla min mail ännu” och “fan du svarar aldrig i din telefon” och “det är mycket nu” eller “vi har stängt nu under kristihimmelfärdshelgen, välkommen åter på måndag“…

Vafan, till och med Internet saktar ned.

usch…nu fick jag panik. Jag lägger ned och åker hem och tuggar på viagra (eller menar jag prozac… ja vafan anything i pillerformat duger) och laddar mina batterier. Inte för att jag behöver det utan för att alla andra jävlar gör det.

8 Replies to “Lång jävla helg”

 1. Ja fan..alla ska ut på landet..det började släckas ner här på jobbet redan vid 15 idag..snart är jag själv kvar..mutter mutter..

 2. så sant. en massa miffon som inte vanligtvis använder sin bandbredd är lediga och segar ned nätet.

  Borde vara förbjudet.

  du kan ju annars jobba torsdag o fredag så suger det fast med pengar i plånboken och du slipper det höga blodtrycket för att du inte jobbar….

 3. Jag säger bara

  långhelg = filmhelg!

  Här är hela filmlistan:
  hela sista säsongen av SG1 utan avbrott
  äta
  skita
  sova
  hela första säsongen av SG Atlantis utan
  avbrott
  äta
  skita
  sova
  zz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *