– Men jag vill ha mina söndagar för mig själv
– Glöm det, sa jag vist. Vist som bara de män som vet att slöa pizza med hyrfilmsöndagar i en parrelation är bland det första som ryker, direkt efter den omsorgsfullt skötta och väl bevarade samlingen av vuxenfilmer. Och det sura med rykningen av vuxenfilmerna är att du kan inte gömma dem någonstans i hushållet. Du kan inte heller ge bort dem till någon singelpolare med det inneboende kravet att få låna dem när helst det passar (gräsänklingskvällar vill säga), då du inte vill att polaren ska få reda på vilken sjuk jävel du egentligen är.
– Så du menar att jag måste söndagspromenera bara för att soljäveln lyser?
– Jepp!
– Men solen lyser ju alltid någonstans!
– Och det gör att några jävlar alltid promenerar någonstans.
– Promenera? Gå alltså?
– Stalltipset här är att kitta upp i ett par liktåminimerade dojjer.
– Varför kan man inte använda bilen?
– Det är inte lika mysigt.
– Men det regnar ju för fan!
– Pjoska dig inte nu. Lite duggregn har väl aldrig direkt dödat.
– Jo mitt humör.
– Lite promenad kommer att göra dig gladare. Inget läge är oläge för en rask marsch i skogen.
– Även om jag är bakis alltså!
– Även om dina höfter gnisslar, huvudet bultar, och du ser tredubbelt så är det bara att ge sig ut och digga till koltrastens skönsång.
– Menar du att du vet hur den låter?
– Inte ens om du serverade mig en mille kalla skulle jag kunna skilja på ankans hesa krax eller gråsparvens mummel i skogen.
– Men du vet att det finns ankor, koltrastar och gråsparvar. Bara det är illa nog.
– Allmänbildad!
– Visst du allmänbildad.
– Glöm inte att handhållning är obligatoriskt.
– Hålla handen också? Och varför gör jag detta igen?
– Mantrat här är: sex, sex, sex, sex…
– Men jag gör det fan i mig under protest!
– Ja du, muttrandet är det enda du har kvar.

Nu förmodar jag att någon kvinna darrar till och tycker att jag är allmänt fördomsfull och att neandertallampan skiner ovanligt starkt över mig. Men jag vill bara försöka förklara för de mindre vetande männen vad som gäller, så att de bättre förberedda kan rida in i skymmningslandet vi kallar för relation.

Därför ordnar nu Sugbloggen® en liten kurs i hur man lyckligt hanterar transformeringen från livsläget “jag” till konstruktionen “vi”. Följ den spännande artikelserien “relationsexperten har ordet”, med start imorgon då vi diskuterar utgång

…to be continued alltså…

9 Replies to “Relationsexperten…eller dr. love. DEL 1”

 1. hmm..jag fick ärva vuxenfilmer av en kompis..den gick vidare till en ny generation töttgubbar som han förklarade det..tyvärr verkar de stanna här..så den yngre generationen kommer aldrig få ta del av dem..

 2. nja..ganska normala faktiskt..var väl någon s&m kanske..mest sopiga filmer som man fick med aktuell rapport..faktiskt lite besviken 🙂

 3. Jerk fan du och jag skulle varit kompisar innan jag gick balansgången in till relationen…vicka filmer säger jag bara

  s&m ?

  *fnyser*

  jävla folkhemslightperversioner

  moddan jepp. been there… eller som polaren kallade mig vid ett tillfälle då han ansåg att jag behövde vidga mina vyer:

  “jävla bekantskapskretsbetäckare”

 4. Det är viktigt att söka nya jaktmarker emmelanåt, annars blir det så jävla mycket inavel tillslut och festerna blir så tråkig då.

 5. Moddan – ja man kan ju tycka det men å anda sidan har du ju faktorn “behöver inte anstränga sigvärst” som en vital del i närmsta krets raggning området.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *