och så är man stolt över att man lyckas pricka en ton något så när rätt när man kariokar på fredagarna…

8 Replies to “Vad säger man…”

  1. Fy fan va häfftigt!! =)
    Om ändå mina resor till jobbet kunde va så underhållande,det roligaste är ju att se dom som står där o ser ut som dom inte bryr sig,lätt irriterande precis som vanliga svenskar i gemene man,stela och fnysande :/

    Det här va så häfftigt så jag fick ståpäls! 🙂

  2. Garbo min päls hoppade av med ett “hörru din lallare och du kallar dig för musiker?”

    så här sitter jag på min kammare lika snygg som en nakenhund 😉

  3. Underbart!! Var med om något liknande vid 50:e gatans (tror jag det var) tunnelbanestation strax före jul! Det gänget hade en liten synt också och en tjej i publiken tog fram en fiol och lirade med! Snacka om ståpäls!! Vi “missade” tåget vi skulle med bara för få stå där och lyssna!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *