Jag har alltid med mig en packe nötcreme (ni vet de små i portionsförpackningar) när jag går på offentliga toaletter. När ingen ser på smyger jag in och duttar en klick på spolknappen.

Sedan går jag hysteriskt fnittrande därifrån. Jag skulle ge en mille för att få se minen på personen som måste dö en mindre död när han kollar på sin hand efter kontakt med insmord knopp…

…tror ni att jag behöver söka hjälp för detta?

15 Replies to “Nötcrämaren”

 1. Kanske det börjar vara så dags. Inte för det faktum att du smetar på nötcrämen, men för att du medvetet planerar i förväg och faktiskt tar med en påse i fickan. Diagnos: Nutcase. 😉

 2. Hahahhaha, det var tamefan det jävligaste skämtet som nånsin kommits på 😀
  Du är världens bästa skojare!

 3. Thomas nutcase it is. har du en snygg vit riktigt långärmad tröja över?

  smultronpaj I know. fy på mig men visst är det sjukt….kul 😉

  Zeroed man bockar. frågan är om du skulle tycka att det var världens bästa skoj med nöcremen i handen. jag vet i alla fall en vars vener skulle börja bulta i. nämnligen unertecknads. jag skulle INTE uppskatta skämtet

  😉

  MiMa vafan! spamma min blogg för det här banala? oj jag har fler på lager som i vidrighetsnivå vida spöar det här. häng kvar så får du se

  😉

  Cliff Hanger bajs? no no…nötcreme. allt annat är in the eyes och mind of the victim 😉

 4. bookworm det handlar om att spica upp livet för sina medmänniskor. att göra dagarna lite mer spännande. jag tycker inte om den förslappade attityden som genomsyrar samhället. vi tål helt enkelt lite för lite skit

  *sjunger*

  ho hum
  vad jag en flum

 5. Och döm om dina läsares förvåning när dom hittar en toalett där du varit och kletat..glada i hågen sätter dom fingret vid näsan och förväntar sig doft av hasselnötter… Men..vadnu…?? Nätcrämaren was NOT here…!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *