Ok ok. Detta är lyxsug. Deluxe till och med. I know. En del har inte toaletter, en del andra inte rövhål… we know.

*gääääsp liksom*

Men är det bara undertecknad som går igenom en mindre härdsmälta varje gång det är dags att uppdatera skitpapperkittet hemma? Det känns som om hela branschen går igenom en ny…öh…omdaning? Man står där på Coop och kliar sig i huvudet varenda jävla gång.

köp 4 betala för 2
köp en bal och spara 12 kronor
köp valfritt antal toarullar och få en hushållsrulle på köpet

och så står man där och tror att man har koll. Börjar läsa styckpriset och den billigaste kostar då 12 öre hektot “smutt ” tänker man, plötsligt ser man att ett annat märke kostar 14 öre metern och är 50 meter längre “ah…“tänker man och precis innan man suger tag i det märket poppar edet upp och säger softare än detta får du inte, “men va fan!“. Man tvekar och blicken börjar flacka och fastnar på det lyckliga lammet med dubbla papper. Men för i helvete Coops egna märke är det medlemsrabatt på upptäcker man och medan man funderar på det hoppar ekorremärket upp och säger tänk på miljön.

Gaaaaaaaaaaaaaaa!

Jag har inte tid med detta. Mitt liv är viktigare än att behöva stå i en gång på Coop tillsammans med andra olyckliga jävlar som likt mig enbart vill ha papper för tork och kast. Inge annat. Jag avundas de som med klar lysande blick susar fram, suger tag i ett paket för att sedan nonchanlant langa ned det i vagnen och med ett fnys glida iväg.

Och som Mikebike har påpekat – vill man signalera för hela världen att man är en snål skit om man väljer balen för 79 spänn? Eller vill man visa att man är en lyxskitare som tar toapappersvärldens roll royce papper, endast det bästa är gott nog. 79 kronorsbalen signalerar också att man har fri fart där bak, dvs eller om man så hellre vill rätt så frekvent trafik, å andra sidan signalerar 1 rulle att det är lite panikvarning, speciellt om man till det kombinerar köp av en skittidning som Slitz och har en något svettig panna och ofrivilliga tics vid kassan.

Sådana här beslut borde tas av monopolet. Bort med marknadskrafterna. Fuck kapitalet! Låt ett enda bolag få ensamrätt på villkoret att de bara tillverkar bajspapper enligt Sovjetmodellen, ett folk – ett papper. Jag vill inte behöva välja.

BajsBolaget AB
vi tar hand om skiten

9 Replies to “BajsBolaget AB”

 1. Hahhahaha!

  Jag känner verkligen igen mig. *ler*
  Jag har hittat min “favoritsort” och slutat titta på priset (sååå dyrt är det inte med toapapper) men jag har ingen aning om vilket märke det är. Så jag står där och kikar genom förpackningarna för jag vet ju hur det ska se ut. Oftast hittar jag det och går glatt därifrån men om min sort är slut blir jag också stående där med ångest.

 2. Jag har oxå hittat ett helt ok alternativ, Ica’s egna skitpapper funkar hur bra som helst.
  Det är mjukt, det är vitt och det är 3-lager.

 3. Jag går bara in o hugger en bal med XL på ÖB absolut det bästaste pappret med hårdast rullat papper UTAN luft och räcker toklänge 99 pixs och månaden är räddad :D)))

 4. Har du testat dasspappret dom hade i öststaterna? Jag minns med skräck toalettbesök hos släkingar i DDR, pappret var som sandpapper och jag ljuger inte när jag säger att man kunde tydligt se små träflisor i den grova pappersmassan. Hur kul tror du det var att få spetor i röven när man gick på muggen?

  Nä, tacka vet jag dunmjukt, klorblekt, miljödödande lyxpapper.

 5. Skiter fullkomligt i vad det kostar och hur det ser ut bara det är mjukt. Jag är en sån där som bara glider förbi och langar ner det i kundvgnen….men sen blir jag riktigt petig när jag står vid duschtvålhyllan och ska välja….suck!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *