några dagars paus…eller gör vi det…?

fridens/S

33 Replies to “Sugbloggen® tar nu…”

 1. Några DAGAR hoppas jag då, annars blir jag arg (och det är inte kul), inte några veckor… månader… år… evigheter…

  (Jag hoppas mina hotelser går igenom).

 2. nini jag e här men ändå inte

  konstigt va?

  frollen hahaha…sugpost på riktigt. shiiitt att jag inte såg det. hade varit fetare som rubrik;)

  madelene man vet aldrig. kanske smyger jag på igen eller inte…kanske en vecka eller två veckor…

  suger va?

  😉

 3. Paus är nått av det bästa som finns, alltså suger det inte att du tar paus.

  men om du dröjjer lika länge som Cliff får jag nog ta och hota med listan, men det dröjjer mannen 🙂

 4. Och varför inte?!
  Just som en annan kommer tillbaka från h*vetet så går du på paus?
  vad är detta?! 😉

  Men se till så du har det grymt trevligt i alla fall vad du nu än må hitta på när du lämnar oss alla hängandes 😉

 5. *ler* Aktivera hit o dit.. tror den är aktiv mest hela tiden.. eller nått 😉
  Men varför denna plötsliga ledighet? Vad ska du hitta på för bus? *glor misstänksamt på*

 6. och bara för att jävlas så svarar jag kommentarern i en ordning som jag finner vara amusant.

  sosumi/S

  Nini hahahahah…va fan är jag ett spädbarn som medelst plommonkur kan bli blid och beskedlig?

  halåååå…liksom

  luna jag är sur på blogger och behöver paus innan jag gör som argaste som sonika raderade hela sin blogg.

  så…rockenroll liksom

  londongirl man tackar;)

  danne bah…kärlek är för fegisar

  annen såg det. smutt och tack. men filurern lennart the prao har redan kommentaret å mina vägnar. ska ta honom i örat

  ska bara se till att han tagit en vaxkur innan

  El_Pedro du fattar ledighetsbehovet. när är deadline innan man hamar på “svarthelg” listan?

 7. Det suger som fan att Sugbloggen tagit paus… Vad med oss andra?? Tänker du inte på oss? Bara för upplysa dig… Semester har man på sommaren!!!

 8. nänä, inte svara på min kommentar… det suger. Du vet väl att Blogger blivit utsett till bästa bloggverktyg? Jag tycker det verkar suga, varför syns det inte att vem jag är (alltså min bloggadress) fast jag skriver i den? det gjorde ju det förut…

 9. sugbloggen tar ett nytt grepp. Publicerar poster i hemlighet under kommentarerna istället…mahahahah

  Älskling

  Varför envisas folk med att vråla älskling till varandra offentligt? är det för att de inte kommer ihåg namnet på den de pippar? eller är det för risken att droppa fel namn? eller vill de bara visa sig på den styva linan och skryta för alla att “jag visst har sex med regelbunden återkommande partner”?

  och varför blir den snygga bruden sur på mig när jag responderar med ett “nä du…jag är en annans älskling och inte fan vet jag” på hennes ut i rummet obetänkta utkastade “älskling har vi bakplåtspapper hemma” i Coopkön.

  jag är visst en älskling! och inte har jag koll på bakplåtspappersbeståndet i hennes jävla kök.

 10. Steffo nu får du ju ta och kamma dig!! Vad är det för beef du har med Blogger som gör att du tänker skapa tidernas längsta kommtråd?? Du har ju psis bytt till nya Blogger – vad är det som inte funkar?!?

  Som svar på ditt “inlägg” så tycker jag att bruden visade på en enorm humorbrist! Jag hade lätt svarat dig med nån aswitty kommentar och lite *blink blink*.

  Men hey, det är jag. Och jag är stört charmig och uttåtriktad 😉

  WV:jasugim = Ja sug min?

 11. Nini se det som en liten hemlig klubb som bara vi känner till. Lallare som kommer hit och ser..”vafan forfaarande paus” är de som står utanför nattklubbarna och hoppas att dörrvakten ska se dem…mean det i själva verket är värsta festen här inne.

  *skål*

 12. *glider in och kollar runt. spottar en bar längst in i kommentarsrummet. flyter över dit, tänder en cigg och nickar åt bartendern som redan börjat hälla upp en vodka bitterlemon toppad med schweppes russian.* *I kväll gäller det*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *