Du har haft rätt hela tiden. Vägra betala tevelicens för fan. Om min avgift underhåller och ger existensberättigande för

riksselloutet christan luuk
träsktrollet björkman som ger homosexualiteten ett fult ansikte
bookerskan med 1 jävla låt på 20 år
diverse avlagda dårar som irma schults, stefan andersson, addis läskiga widows, tommy nilsson, lustans lakejer, Anne-Lie Rydé mfl.

För att toppa kvällen med idiotsketch med miffot Luuk, kräkset Björkman och p-hskan i någon patetisk matrix slakt… jag lovar han spelar inte efterbliven Luuk utan han är det, och sedan låta oss genomlida en oförståelig jävla omröstning. Första chansen, andra chansen, ingen chans, kanske chans… va fan!

Allvarligt! Ska vi vara tvugna att enligt lag betala för skit som detta bara man har en tevemottagare. Fan jag borde stämma riksteve för detta eftersom min teve aldrig kommer att hämta sig igen efter detta. Och det värsta är att filmer som matrix, gökboet, ringensagan mfl nu vägrar ses på min teve. De vill inte bli besudlade och få sig stänk av b-kvalite över sig. Så min dvd-samling samlar numer damm.

Och grejjen är att jag egentligen tycker att Anna Book är allmänt cool för hon kör sitt race och ber inte om ursäkt men jag börjar själv utveckla tics av de 67 tics i sekunden hon kör med sina “charmiga” flört med ögonen. Fast motsatsen att hon oblinkandes stirrade in i mitt vardagsrum är lite läskigt det också. Fast jag kan inte rå för att jag får lite åttitalstacky feeling över dessa blinkningar…

Och the Ark om jag letar riktigt långt in kanske jag kan uppbåda någon form av respekt för deras musik – för den är bitvis rätt så tolerbar – men snälla…Queen och Marc Bolan har redan kört grejjen förr…

Och varför ska idoiten Björkman överhuvudtaget synas i teve? Borde det inte finnas någon form av sanering. Kan man inte köpa Björkman filter? Han ställer inte ens vettiga frågor…står bara där och flåsar efter Ola Salo.

6 Replies to “Cecilia Stegö allt är förlåtet…”

  1. Jupp, djävulen på tjack!

    Anna Book är grym! Sanslöst positiv och kärleksfull människa. Men jag pallar inte riktigt att lyssna på henne tyvärr… Men hon är cool.

  2. Underbart! äntligen nån som vågar (ja du vågar väl allt) säga ifrån mot den här skiten! Ska vi behöva stå ut? Nej, det ska vi inte!

    Men det värsta är att alla tevekanaler har gått ihop i nån djävulsk konspiration, för finns det nåt annat att titta på på burken medan melodifestivalen stökar i SVT1? Nej, det är bara ren skit på de andra kanalerna också! och det är för kallt för att vara utomhus. Ge oss lite bra vinterteve eller så går jag ut och lägger mig i en snödriva!!!

  3. Jag håller helt med även om jag inte hade uttryckt mig på samma brutala sätt. Det är inte mycket som går att se på TV. Nej, ta fram spel eller läs högt ur någon häftig bok – det finns ju CD-böcker nu också med proffsläsare. Bojkotta TVn.

  4. Inte kunde jag tänka mig att det bodde i progg-räv i dig Steffe 🙂
    Jag håller dock föga överraskande med dig i dina observationer, och kan tillägga att Christer “melodifestivalshitler” Björkman saknar ALL form av självdistans och insikt, annars skulle han lagt ner det han håller på med för fem år sen..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *