Sugbloggen kommer att under en vecka drivas av praobloggaren Lennart. Han kommer att underhålla bloggen och publicera följetongen “Bitter…“, samt kanske lägga upp något själv. En kort presentation gör han nedan. Var snäll emot honom…

“Hej, jag heter Lennart och går i årskurs 9 och ska praoa här. Mina intressen är musik, hänga med polarna och gå på bio. Favoritskådis är Will Smith. Vad gör jag annars då? Jag är medlem i scouterna och i somras så var vi på Vässarö och det jätteskojigt tyckte jag. Vi hade bra vä..”

*Stefan viskar*
“jätteskojjigt? hörru så snackar väl inte kidsen idag…det är ok att svära. va fan var dig själv”

*Lennart tittar konstigt på Stefan*
“ja men jag pratar så här. Jag tycker att det är fult att svära. Det vittnar bara om dåligt ordförråd. Om man läser uppbyggliga böcker och gör sina läxor så…”

*Stefan himlar med ögonen och säger*
“Ja ja… kära läsare, jag tar inget ansvar för språkbruket och ämnen nästa vecka. Jag hoppas ni får det trevligt i alla fall. Solen kallar. Vi syns!”

*Lennart*
“…var var jag. Jo vi hade jättebra väder. Jag fick lära mig att kyta råbandsknop och sätta upp tält. Vi grillade en kväll också och sjöng sånger. Ja.. det var allt för närvarande. Hejdå”

20 Replies to “Sugbloggen® presenterar praon Lennart…”

 1. Hahahaha! Du tar verkligen bloggandet till nya nivåer! Praoelev på en blogg! Hur sjukt kul är inte det på en skala?

  //Björn

 2. Lysasnde Stefan och välkommen Lennart! Det är bara säga till om ni behöver hjälp med nått under prao tiden. Och Lennart, Var inte orolig. Det kommer gå bra ska du se. Kul att ha dig här!

 3. erika Jag har fått strikta order om att publicera “bitter…” från måndag till fredag nästa vecka. Jag ska göra så gott jag kan.

  Hej då!

 4. Langri Det var faktiskt jag som mailade Stefan och undrade om han ville ta in en praktikant. Så idén är min, och jag tackar å Stefans vägnar.

 5. danne Hej Danne! Stefan sa att jag kunde maila dig om jag hade några frågor. Jag tycker att du tar jättefina bilder. Vad använder du för en kamera? Jag har en olypmus men den tar lite suddiga bilder. Tycker du att jag ska byta?

  Hej så länge

 6. Lycka till Lennart! Kul idé med en prao-bloggare (först i blogghistorien?). Ska bli intressant att se vad som dyker upp denna vecka. Vart har Stefan tagit vägen förresten? Solsemester förstår jag, men var?

 7. Lennart the prao: jag plåtar oftast med min sony 727, ibland med min sony cybershot. Jag tycker du ska fråga stefan om han inte kan köpa en kamera åt dig som tack för hjälpen under din prao tid. BTW så gör det inget om du skriver alla svar i en och samma post. Det blir liksom lite mer effektivt då. Men du gör som du vill. hej hej

 8. Cliff Hanger Hej och tack så mycket!

  Stefan har åkt till Mallorca med familjen för en veckas semester ( fast det vet inte min skola, och jag lovade att inte säga något)

 9. danne Hej! Det var en bra idé att få en kamera som tack. Jag ska fråga honom när han kommer hem igen. Menar du att man ska lägga alla svar i samma kommentar? Känner inte besökarna mindre sedda då? Det skulle jag i alla fall göra. Men jag ska fundera på det.

  Hej hej!

 10. Hej Lennart. Hoppas att du är en verklig PRAO, och inte något skapat i den galna hjärnan kallad Stefan! Ska bli kul att de vad du hittar på i veckan! 🙂

 11. haha, din prao ( hej Lennart ) , har redan lyckats reta upp mig borta hos mig.

  var på lite dåligt humör när jag läste Lennarts inlägg därav syrlig motkommentar 🙂

 12. Emanuel haha…det skulle var en skitcool ide att hitta pa en prao och sjlv skapa alla inlagg…

  …men fragan man ska stalla sig ar..

  skulle Sugsteffe komma pa en sadan ide

  *ah the spanning*

  El_Pedro ja jag sag hans kommis om ipod…helt ur det bla. Jag ar pa din sida och ska ta honom i orat nar jag solbrand ochutvilad kommer he, igen till ett land som har

  a,a och o…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *