Jag tycker att det är alldeles för lite aktiviteter för oss ungdomar idag. Min far säger att på hans tid fanns det mycket de kunde sysselsätta sig med. Men idag struntar man i oss ungdomar.

Kom ihåg att det är vi som en dag kommer att styra. Vi kommer att vara de som byter era blöjjor på ålderdomshemmet. Vi kommer att vara de som bestämmer över era pensioner. Vi kommer att vara de som beslutar huruvida det ska skattas påå rullatorer eller ej. Vi kommer att bestämma över snöröjningen…

Vi kommer att vara de som har makten att hämnas.

10 Replies to “Hämnden är ljuv”

 1. Jag tror att “de vuxna” vet att ni kommer hämnas i vilket fall som helst, det är därför de lägger ner sin tid på att göra livet surt för er nu. För säkerhets skull liksom
  😉

 2. tycker mer att det krävs en hel del av dagens yngre.

  aktivera er själva vet jag. Det gjorde vi på “våran” tid och det är inte så jäkla länge sedan.

  Sen att det skurits ned på ungdomsaktiviter är ju givetvis piss, men jag tycker att kidsen gnäller en hel del idag. Så förbaskat bortklemade känns det som.

  Din pappa menar säkert sportaktiviter av olika slag, och de har väl inte suddats bort av de elaka politikerna?

 3. Vore det inte bra om alla kids fick ett obligatgoriskt sabbatsår i någon annan del av världen, typ afrika, centralamerika eller australien? Det skulle vara nyttigt. Lek utan el, som man sa innan min tid. Det du Lennart!

 4. du, lennart the prao: rycktet säger att Citronmuffin är din storasyrra, kan det vara sant? Eller var det legally blonde? Hälsa hur som helst.

 5. sockerdricka – ja men jag menar allvar 😉

  listoplisto – du har något på spiken där

  Cliff Hanger- det är i och för sig sant. Men jag tror på gemensamma aktiviteter. Som scouting, paddla, ungdomsgårdar och så. Sen tycker jag att ungdomarna i gemen idag sitter för mycket framför datorn.

  El_Pedro- Det håller jag delvis med om, men de som inte har den drivkraften eller stödet hemifrån, driver bara omkring i gäng. Men fanns det meningsfulla aktiviteter och att vi var en del i samhället tror jag mycket skulle vara vunnet.

  danne- en jättebra ide! Jag har alltid velat åka till Australien!

  Notetur Nomen – självklart, bara du har mycket pengar 😉

  RedAngel- Det här är egentligen inte min blogg, men jag tror att Stefan skulle uppskatta det.

  Pojkfröken – Jag har bara skrivit 2 inlägg så det är Stefan som ska ha berömmet. Jag berättar för honom när han kommer hem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *