Jag hatar offentliga toaletter.

Hur lätt är det att ställa sig och pinka i en jävla ränna… där vattnet hela tiden rinner förbi, med risk för att få stänkskador på handen. Och det är inte kul att stå längst ned i flodens riktning. För då vet man inte med absolut säkerhet att det är ens eget dropp som hittar handen.

Hur lätt är det att få den första strålen att ta sig ut? Om jag inte visste bättre skulle jag tro att den hade prestationsångest. Men eftersom jag har 10 liter bira i systemet är inte orsaken vätskebrist. Snarare brist på självförtroende. Hur mycket jag en stryker den medhårs och mumlar att “du duger som du är” och favortimantrat “storleken spelar ingen roll” eller uppboostaren “hey kom igen i skarpt läge vet vi båda att ingen hittils har klaget“…bla bla, försvinner dessa uppmuntrade ord med ett litet förskrämt pip när grannen langar fram en meter lång balle och låter som en brandsläckare när vattnet går. Där står man med sin lilla silkesmask som låter som om ljudet man erfar när man släcker en tändsticka i vattnet. De borde portförbjudas eller tvingas in i båsen.

Vad är det för fel på kötthuvudena som varit i båset och gjort 1 o 2 men inte 3. Hur svårt är det att trycka ned den där knappen som spolar? Tro mig – jag är INTE intresserad av att möta dina rester.

Och de som morsar eller ska snacka om vädret. Hallå! Håll i underläppen någon!

MAN SNACKAR INTE PÅ HERRTOALETTEN!

På sin höjd nickar man mot någons skugga men man noterar aldrig varandra.

Och hur vet jag att det blöta handtaget på min väg ut är vatten efter att puckot innan tvättat sina händer eller inte…

17 Replies to “Offentliga muggar…”

 1. stackars liten…ta en tripp till Etiopien, så kanske du uppskattar att du iaf har det så bra att du har tid och möjlighet att blogga om dina besvär.
  //
  Catline

 2. Catline “… ibland så skriver jag bara för att retas…och alltid retar det någon.”

  …för övrigt så har de offentliga toaletter i Etiopien oxå…;)

  erika och ibland vill de ha betalt för det. En femma för förnedringen…mohaha liksom 🙂

 3. En annan sak: Varför måste det vara så otroligt grisigt på offentliga toaletter? Varför kan man inte bete sig där som man gör hemma? Eller förresten…det är kanske det de gör…

 4. okej, tjejer följer ju med sina kompisar på toa men har aldrig förstått hur ett gäng killar, som är främlingar inför varandra, kan stå på rad sådär… inte fan skulle jag vilja vara inne på toan med en tjej jag aldrig sett förut.

 5. Jag håller med Twinkle, fast jag drar inte med tjejkompisarna på toa.. Jag föredrar att vara själv!

  Angående att prata när man står i rännan, så tänkte jag på något Moneybrother Anders sagt:

  “Av nån anledning vill folk snacka lite när man står i pissoaren, — när man står med snoppen i handen. Jag har inga problem med att prata med folk eller kissa mendans jag gör det. Det är i och för sej lite äckligt om dom vill skaka hand.”

 6. Twinkle det där oxå en pryl…att följa med polaren in på muggen…whats up with that?

  smultronpaj om det är så man beter sig hemma är jag glad att det inte är mina polare 😉

  Mosstrollet haha…richard pryor drog den på 80-talet…

 7. Var glad att du inte är i mina (bajen)kläder ikväll. Match på Söderstadion och dubbla, parallella 30 meters-pissrännor. Jag har i o f s inget problem med det, men det låter som en mardröm för dig.

 8. Cliff Hanger fast som söderkis måste jag säga att för bajen kan jag stå i trippla 30 metersköer och snacka med vem som helst om de grönvita pojkarna 😉

 9. Offentliga toaletter som är gemensamma för tjejer och killar är läbbigast. Killar har ofta svårt med siktet, och kan inte lyfta upp sitsen. Och då får vi stackars tjejer vira in den i toapapper innan vi halvsitter över stolen i ett desperat försök att inte snudda med bart skinn vid något. För det där som var vått och kladdigt på sitsen, det var nog inte bara vatten…

 10. det är knasig tpå herrarnas.
  jag blir nästan alltid kompis med någon därinne….

  måste utstråla något desperat söker efter kompis eller något?

  det är aldrig jag som börjar konverstaionen heller, jag är för snäll för att inte avbryta den också….

 11. jo de där med att hänga med nån in på toaletten: nåt jag och mina kompisar brukar göra när vi är ute och partar. bra sätt att komma bort från musiken ett tag och slippa skrika till varann och sen också att catcha upp om kvällen so far. och inte minst för att det alltid är för få toaletter och för långa köer och att man på något sett inbillar sig att det går fortare om båda går in samtidigt.

 12. Kicki I hear you…

  El_Pedro Ja precis hur kul är det , man står där och vill vara i sin egen värld och så knackar folk på och ska vara värsta polaren…

  Twinkle Åh fan…typ en soft tyst frihamn…Kanske hos damerna men inte hos snubbarna;)

  frollen Men då kan du alltid vara den andre.

  “Tjena är inte du Magnus Uggla?”
  “Jomen visst”
  “Tyckte jag kände igen dig, du är min största idol”
  ” Jag hatar alla jävla fans…”
  “Öhh…”
  “Dra åt helvete…”

  Och så stänker man piss på hans brallor…

  mohahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *