Getballe.

…eller egentligen inte… de suger ju blod. Jag nämner detta bara för att ingen ska tro att jag inte har koll på mina ovänner myggorna. I know my way around i naturen. Fråga ormarna…

Hur elegant känns det år 2006? Alltså blodsugningen. Med tanke på att blod kan vara högt, ha lågt blodsocker, vara en smula hett, för lite röda blodkroppar mm, vet aldrig myggan om den får en bra dos eller inte. Med fett däremot är det enkelt. Fett är fett. Eller som kidsen säger fett är fetsoft.

Vad är det för fel på evolutionen? Va fan vi käkar ju inte rått kött längre. Varför kan då inte andra aktörer i mitt i naturen den vägen vandra? Tänk va coolt det skulle vara om myggorna istället sög fett?

Myggsommar skulle dra horder av turister som smörjt kråset en smula för noggrant. Tallrikskantslickarna. Istället för “vi gå över daggstänkta berg fallera” skulle vi sjunga “mina valkar omhändertas av mygg o faller av…”. Vilken boost norrland skulle få.

Är det någon som vet varför man kallar skorna for myggjagare?

7 Replies to “Myggor suger ….”

 1. Haha, fyndigheterna staplas på varandra. 🙂 Myggbett är inte så farligt. Kom igen när du haft en fästing på familjelyckan. Det har jag. Det kändes ohemult i största allmänhet.

 2. hahahahahaha….

  ja, fan evolutionen borde ju fan ha¨fått dem att fatta att det är barockt att dricka blod. det är bara vampyrer och vissa hårdrocksband som håller sig med såna nöjen nu för tiden.

  kan de inte fatta att det är bra mycke softare att suga i sig blodpudding åtminstone.

 3. Mohahaha! Alla varelser som sticks och suger blod känns vansinnigt igår…

  Liksom kackelackorna – men dom jävlarna tycks ju tom överleva atomangrepp utan att ta skada!

 4. Men fatta vad som hade hänt om de sög fett! Myggor är ju inte så jävla stora så mängden utsuget fett hade varit marginell. Det hade på sin höjd blivit en liten grop.

  Norrlänningar hade gått omkring och liknat Michael Nyqvist i fejjan utan att ha drabbats av någon finnattack som unga.

  Eller så hade det gjort så att man såg ut som om man hade celluliter på hela jävla kroppen.

 5. smultronpaj visst ere en bra idé?

  I know about the utmaning…

  Arga jag misstänkte att det var någe sådanet, men å andra sidan kunde det vara de skor som krävdes om man skulle ut på myggjakt 😉

  Cliff Hanger det blir lätt så;) Fästingarna kommer inte åt f-lyckan emedan de är i tryggt förvar bakom en fästingliknande mundering…ho ho here goes the lustigkurre igång igen

  mikebike barrockt är ordet för dagen!

  Alley Cat a fan det är verkligen igår…nästan till och med i förrigår…usch!

  emma fan ett tag trodde jag att du menade Nyllet men så kom jag på att han heter Nylander…vilken hjälte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *