Hur tänker man då?

Idioter som kastar upp sina leriga (och förmodligen innanför de trasiga strumporna – naglar av längd och grovlek kapabla att choppa ned träd i redwoodklass) skitiga, äckliga fötter på sätet.

Gör man så hemma? Kanske det? Skulle inte vilja bli hembjuden till sådana kretiner. Hellre godisnattaren Persson hemma hos mig, med allt va det innebär i snillat påskgodis.

Har man tänkt att någon annan kan få sina kläder förstörda månne? Och inte en käft säger till. Utom jag då:

– ta ned fötterna från sätet!
– vem e du?
– den som säger åt dig!
– va händer om jag skiter i det?
– då kommer du att skita genom någon annan kroppsöppning. Vill du gissa genom vilken?

…och ner åker fötterna. För grejen är att eftersom ingen annan reagerar så måste dåren som säger till ha ett par tomtar loose on the rymmen. Fine by me om det är det idioten med fötterna på sätet tror om mig. Jag kunde careless.

Sugfaktorn här är att folk i allmänhet kör med inställningen NAP, någon annans problem – men det är allas problem – utom freaket som går näck i tunnelbanan. Men han har helt andra issuses i orbit av det gigantiska burret.

5 Replies to “Fötter på sätet”

 1. Me again… problemet med att lista dem är att det inte finns några utskrivna länkar i koden under tidigare inlägg och arkiv. Det kommer liksom automatiskt länkar tillbaka, jag tror det handlar om detta stycket

  (h2 class=”sidebar-title”)Tidigare inlägg(/h2)
  (ul id=”recently”)
  (BloggerPreviousItems)
  (a href=”($BlogItemPermalinkURL$)”)($BlogPreviousItemTitle$)(/a)
  (/BloggerPreviousItems)
  (/ul)

  Alla < och > är bytta mot ( och )

 2. Visst e det konstigt att ingen säger till om de där jäkla fötterna som skitungarna har på sätet.. Men f-n vad folk retar sig på det.. Samma sak som när skitungar röker på vagnen. Man säger till o helt plötsligt står de framför en o frågar varför jag bryr mig o de gör som de vill.. Nä det gör du inte ombord på vagnen svarar jag.. Jäkla skitungar…

 3. el_pedro håller med man tröttnar…snart kommer jag att lägga upp mina fötter på de som lägger upp sina föter på sätena.

  pluttmaja precis, de anser att man inte har med deras liv att göra men att de inkräktar på ens liv skiter de i. en dansk skalle och sedan släpa hem dem till deras morsa/farsa är melodin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *