Usch!

Hundägare som inte tar upp skiten efter sin hund. Vad är problemet? Du köper en hund som du rastar, leker med och fan och hans moster. Men när det kommer till att plocka upp efter Karos tarmtömmning är det som om ni inte känner varandra. Skott i pannan på ALLA hundägare som inte har en svart platspåse med sig på den dagliga promenaden.

dubbelusch!!

3 Replies to “Hundbajs”

  1. Det är riktigt! På dom jävlarna. Hundskit är inget att leka med. Det är allvarliga saker. Hellre ett lik i garderoben är två i farstun!
    Kör så det ryker!

  2. Jag håller fullständigt med, hundskit som fastnar undar ungarnas skor varje gång de varit utomhus, Usch och TVI!

  3. Håller med äckligt med hund skit under skorna. När jag är ute md min hund plockar jag alltid upp gojjan hon klämmer ur sig, medans jag tittar på den jättelika hästskiten som ligger en bit bort och undrar varför den ligger där helt odiskuterad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *