Det här blir en kortis men ändå…

Vad är det med människor och mobiltelefoner? Måste man vråla i luren? Måste man se till att precis HELA tunnelbaneperrongen skall vara delaktig i ens patetiska ickeliv?

Ja.. jag ser dig. Ja.. jag hör dig… men näe jag är inte intresserad av ditt skitliv och dina skitrelationer. Jag är inte intresserad av att höra vad du gjorde i lördags. OCH jag är inte intresserad av att höra vad Lars/Erik/Lena/Erika gjorde. Jag kunde inte bry mig less liksom.

Det riktigt sorgliga är att ditt skitsnack läcker igenom nu-rockar-vi-fett-volymen på min iPod. Hur högt måste du tala innan du inser att du lika gärna kan droppa mobilen, eftersom den andre personen på den andra sidan med all sannolikhet hör dig lika bra utan mobilen…eller har den personen också brist på socialt underskott vad gäller normalt beteende?

Gå och självdö i ett hörn …ingen skulle bry sig.

3 Replies to “Mobiltelefon hyfs”

  1. fan om du ska klaga på att folk pratar högt i mobilen så använd bilen istället då e det ingen som stör dig. j..la tönt

  2. ah… någon öm tå trampades visst på?

    var det ditt trista samtal som sändes på Centralen vid rusningstid häromdagen? Tror du att någon jävlel brydde sig?

    Varför tar inte du bilen själv så slipper vi andra höra ditt “jag-finns-ser-ni-mig-vrål”?

  3. jo, fyfan va jag e trött på alla pundiga tonårsbruttor som ska skrika sig hesa på t-banan… kör också med mp3spelare men inte fan hjälper det när man måste upp med volymen på öronskadevarning för att bli av med kvackljuden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *