Fantastisk smak. Choklad med en krispighet kombinerad me vaniljkrämens mojsiga textur. Lägger sig i kindtändernas håligheter för att sakta sippra ut och färglägga hela munnen med en sötsliskig smak. Tungan fladdrar med en trevande och slickande rörlse runt i munnen för att krama fram mera av denna underbara smak.

Denna kaka är den som får mitt heliga löfte att vara kakfri hela januari att flyga o fara. På den sista dagen av månaden dessutom. Men det är det värt. Alla dagar i veckan. En kopp kaffe till, jobba hemma och sitta i alkoven och utföra tankearbete o känna kakans form mellan tummen o pekfingret när man sakta lyfter den till munnen är nog så perfekt en arbetsdag kan bli.

Att jag mulat i mig barnens gröna lundsvinst på ett paket med tio kakpaket kanske inte tillhör mina mest karaktärsstarka stunder, men å så mysiga stunder. Får också en feeling av att vara en amerikan och vill koka varm mjölk o äta några oreos när jag har svårt att sova. Inser att oreo nog spöar ballerinakexen på alla plan. Att den är helt konstgjord spelar ingen roll. Paketets öppning är nog det enda som stör mig.

Men å andra sidan öppnas paketet för att medelst assnabb fart fötäras. I all hemlighet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *