Hur jävla mycket jag än avskyr SD och deras människofientliga politik så kvarstår faktum fortfarande:

SD valdes in på demokratiska grunder i ett demokratiskt samhälle.

Det måste respekteras. Du behöver inte gilla deras åsikter men de har rätt att tycka vad de vill, på samma sätt som du har rätt att tycka vad du vill. Än så länge är det inte olagligt att hysa en åsikt. Sen att det på sikt kan bli så är en annan sak.

Det som gäller nu är att bemöta SD sakligt.

  • När Björn Söder SD´s partisekereterare säger i direktsänd teve “att jag visst inte är för dödstraff” då ska du peka på den här länken där han visst är för dödstraff. En lögn!
  • När J. Åkesson gråter i teve “att media dissar oss och att vi utsätts för mediabojkott “släng detta i fejset. 170 journalister på SD-vakan. 170 journalister! Återigen en lögn!
  • När J. Åkesson ljuger fram mantrat “vi tar ansvar för sverige” fråga då varför han påstår att Zlatan, Henke Larsson,  inte är svenskar och varför han med sina rasistiska gelikar uteslutar svenskar. Återigen en lögn!
  • När J. Åkesson påstår “att Sverige skulle ha flest våldtäkter i Europa och att muslimska män skulle vara mycket kraftigt överrepresenterade bland förövarna” så har han inget belägg för sitt påstående eftersom det förutsätter A) att alla våldtäktsmän skulle outa sin religiösa tro eller B) att staten registrerar folks religionstillhörighet. Återigen en lögn!

Kom ihåg detta: SD är rasistiskt ljugande parti. Om du inte fattat det så läs på!

Sverigedemokraternas människosyn framgår av partiprogrammet. Det räcker inte att betrakta sig själv som svensk, vara född i landet, tala perfekt svenska och vara svensk medborgare. Frågan om svenskheten avgörs av om en person ”av andra svenskar uppfattas som svensk”.  Förstår ni hur listigt rasistsikt utformat det här är? “Av andra svenskar uppfattas som svensk” och inte av andra “svenska medborgare”. Diaboliskt!

Så om jag är född i landet, pratar flytande svenska, firar midsommar, äter sill, skattefuskar, kör lite för fort och med andra ord per definition är så svensk man kan bli – avgörs enligt SD partiprogram min svenskhet på om andra “svenskar” tycker att jag är svensk!

I fall A om mina föräldrar är svarta sydafrikaner – EJ SVENSK.
I fall B om mina föräldrar är vita sydafrikaner – SVENSK

Om inte detta är rasism, dvs skilja på personer utifrån deras utseende, hudfärg eller härkomst – vad är då rasism?

Sen är det lite tragisk lyteskomik över det hela att det på SD valvaka:
1: spelas techno från Moldavien
2: sjungs “brown girl in the ring…sha la la lala…” när partiledaren äntrar scenen. Undrar om Åkesson fattar att hans partikamrater likställer honom med en svart tjej i en ring. Och att sången gjordes världsberömd av en kvartett importerade afrikaner

Kom också ihåg att i SD’s skitvatten guppar än värre partier som fått mandat till och med!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

5 Replies to “SD= Sann Demokrati”

  1. Alltså, så här lyder planen:
    Du, jag och alla andra “sugbloggare” går med i SD, hävdar att Åkesson, Söder och resten av gänget inte är svenskar, tar över partiet och lägger ner det. Alternativt kan vi naturligtvis döpa om det till sugpartiet…men jag har ingen större lust att jobba som politiker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *