…snälla snälla! Så att man kan leta upp idioterna som föreslagit lagen och abortera bort dem. Och skulle det inte gå så kan man kanske se till att lagen sträcker sig så långt som till att kriminalisera deras jävla föräldrar på så vis att deras avkommor retroaktivt förlorar all rätt att överhuvudtaget göra sin röst hörd!

Lagförslag efter misshandelsfall

Lagen växte fram efter att en 17-årig gravid kvinna betalade en man drygt 1000 kronor för att misshandla henne så att fostret skulle dö. Hon var då gravid i sjunde månaden och förhindrade abort på laglig väg. Barnet föddes en tid efteråt och adopterades bort. När mannen som misshandlade dömdes till fängelse upptäckte åklagaren att kvinnan inte kunde dömas för något brott.

Det mest logiska vore väl då att slå till med en lag som gör det olagligt för kvinnor att

1. Knulla
2. Ha tusen kronor till sitt förfogande

Jag är övertygad om att vi alla har gått på en global lögn. Det är visst inte alls 2010!

Värt att notera: Visst är det synd om alla förtryckta muslimska kvinnor…

Hur lång tid tror ni att det tar tills verklighetens folks företrädare försöker lirka in lagen här i landet?

2 Replies to “Gör lagen retroaktiv…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *