…på en gång istället era ohederliga maktfullkomliga inkompetenta ljugande jävlar!!!

Allvarligt! Ska vårt hopp för Mänskliga Rättigheter som integritet och rätt till anonymitet läggas till ISP:er med balls? Censuren på vilka aktörer och tjänster som får finnas på Internet har redan börjat införas av IFPI. Räck upp en hand den som är förvånad.

Branschorganisationen föreslår att tjänsteleverantören senast den 15 maj slutar tillhandahålla tjänster till torrentbytes.net. Om inte ” avser IFPI att vidtaga erforderliga åtgärder”.

Alltså har IFPI nu börjat DIKTERA villkoren för VAD som får finnas på nätet. Smaka på detta. En branschorganisation skickar ett brev till en internetleverantör och hotar dem att om de inte mer eller mindre släcker ned en server så kommer det att vidta rätsliga åtgärder mot Internetleverantören. Det är som att bilbranschen skulle hota vägverket om de inte ser till att alla motorcyklar slutar köra på vägnätet. Samtidigt håller korrupta eu-politiker fortfarande på och velar om VILKA och VAD som får finnas på nätet

En annan grej jag hakar upp mig på är det att en dom måste vunnit laga kraft innan man kan luta sig emot den. Det IFPI gör är ett brott mot artikel 6.2 i Europakonventionen och som gäller som svensk lag sedan inträdet i EU 1995 (SFS
1994:1219)  Var och en som blivit anklagad för brott skall betraktas som oskyldig till dess hans skuld lagligen fastställts, den s.k oskyldighetspresumtionen“(sidan 70 2:a stycket) och mig veterligen har domen mot PirateBay överklagats. IFPI begår för fan i de närmaste brott!

När till och med Amnesty International och The Observer drar igång en kampanj för att stoppa nätcensur borde den mest sovande lallaren fatta att något riktigt jävelskap är på gång. Redan här borde vi fattat att Reinfeldt med följande kräldjur hade en annan agenda.

“We are asking people to show their support for internet freedom by backing a simple pledge calling on governments to stop the unwarranted restriction of online freedom of expression and on companies to stop helping them do it.”

The campaign is called ‘irrepressible. info‘ and we are launching it today in The Observer. It will harness the power of the internet to mobilise people all over the world to take a stand against repression.

TACK IFPI
Men tack IFPI! Ni läste rätt. Jag tackar IFPI, Antipiratbyrån, vår märkligt osynlige ljugande statsminister (var i helvete är han någonstans?), HADOPI, TELEKOMPAKETET, Jan Guillo, Lisa Marklund, Pirat Peter, Pirat Hanne… ja det finns fler som hackar på den sköra demokratin…

GILLAR INTE
Jag tackar er! Det här var precis den knuff jag behövde. Jag gillar inte namnet Piratpartiet. Jag gillar inte att göra saker i grupp. Jag gillar inte politik. Jag gillar inte att behöva engagera mig i saker som är rätt så banala i relation till sådant som mat för dagen eller tak över huvudet.

AVSKYR
Men! Det jag AVSKYR är att bli sakta rövknullad – av ljugande patrask. Jag AVSKYR att bli ljugen rakt upp i ansiktet av människor som fått förtroendet att vårda vår demokrati och se till att mina rättigheter och integritet inte kränks. Jag AVSKYR att lobbyister som är gifta med skivbossar fuckar upp vår demokrati och skaffar speciallagar baserat på rena jävla lögner. Jag AVSKYR att de vi valt är springpojkar utan minsta lilla uns av ryggrad och som dessutom försöker skylla på någon annan! Jag AVSKYR att de som ska bevaka/granska fakta inte ens kan göra sitt jävla jobb!

“Dessutom är det en allmänt spridd uppfattning i upphovsrättsbranschen att försäljningen av dvd-filmer har drabbats av den lillegala fildelningen. Om det sedan innebär att siffrorna över sålda dvd-skivor sjunkit eller att försäljningen bara avstannat har jag inte själv kollat upp. Det borde jag givetvis ha gjort.”

PIRATPARTIET har nu officiellt min röst! Jag är med i kampen: Slåss för rätten att vara fria, tänkande medborgare i hela vårt vardagliga liv; för möjligheterna att som medborgare få skapa och vara innovativa och bidra till samhällets utveckling.

Nu ska jag ut och köpa en piratflagga och en käck lapp för ögat!

UPPDATERAT: Man kan ju tycka att vi kan andas ut nu…ja eller hur ?

Andra bloggar om , , , , , , , , , , , , ,

15 Replies to “Gör pinan kort och stäng ned nätet…”

 1. *står upp i kontorsstolen och applåderar!*
  Weeeheee!
  Sök upp @nikke på Bloggy eller piratpartister.se och visa att du inte är en fjunig “joltcolapundare”.

  Det ska bli roligt att se minerna på dem som kn*llar oss i arslet den dagen då de inser att det är vi som ska ta hand om dem när de sitter hjälplösa på hemmet Mo-ha-haaaaa….

 2. @ Kimmi – om jag visar upp min sexiga nuna kommer Rick och Christian att få svår konkurrens om kvinnofolket på skeppet. Lappen för ögat kommer att sexa upp mig så att jag inte kan hålla händerna ifrån mig själv. Så jag väljer att hålla en låg synlig fyskisk profil. Vi vill inte ha medlemmar i PP som går igång på looksen på undertecknad 🙂

 3. Hur det är med Christian vet jag inte, men Rick skall enligt Kalle Kula på Politikerbloggen ragga brudar på FB så de räcker nog till er båda. 😛

 4. Välkommen, tror jag…? Vet faktiskt inte vad kutymen är när folk möts för att de känner sig smått tvingade att gå ihop.

 5. Kul att höra att vi får din röst, även om jag önskar att vi inte behövdes.

  Jag känner så väl igen mig i din text – det var precis därför som jag själv engagerade mig i pp. Innan det här har jag aldrig varit politiskt aktiv och inte direkt känt att jag behövt vara det.

 6. Har inte heller vart värst intresserad av politik förut men hela den här soppan gör mig så bedrövad att nu kan man inte längre stå på sidan och heja på. Man måste försöka göra sin lilla röst hörd och visa sitt missnöje.regeringen tiger som vanligt och kräva att nån går ut och reder ut den här soppan dom ordnat är väl inte att vänta.
  Min röst går till PP.

 7. Det finns lika många anledningar att bli pirat som det finns pirater. Och det är på nåt sätt kärnan i partiet; att vi sluter upp kring en känsla att Någon måste göra något, och att vi upptäckt att Någon är vi själva. Det är också därför vi inte har några problem att lägga övriga meningsskiljaktigheter åt sidan och enas kring det vi är ense om.

  Välkommen ombord! Aarrr!

 8. Ja stefan. Känner igen mig i väldigt mycket av det du skriver. Men det är bra att du GÖR något. Det värsta man kan göra är att vara passiv och inte bry sig oavsett om man gillar politik eller inte. För det är trots med detta verktyg man KAN påverka. Visst, många politiker ljuger hej vil men har du röstat på något parti så har du iallafall GJORT något.
  Röstar du Pirat blir jag glad oavsett vilken anledning du har. De etablerade partierna har förbrukat all min trovärdighet även om vissas partiprogram ser jättebra ut på pappret.

  Jag är glad för att du GÖR något. Och visst är det skönt att skriva av sig? 🙂

  /Matthias

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *