I USA skördar orkaner massor med människoliv och lämnar tusentals utan hem. Presidenter utfärdar katastroflarm mellan tuggorna på hämtpizzorna. CNN flyger ned reportrar en masse och upplopp ligger runt hörnen…

I Mellanöstern råkar folk ut för mud slides, när marken plötsligt börjar glida och drar med sig allt i dess väg…

Sydamerika har haft otaliga översvämmningar detta år och 1000 tals människor har fått sätta livet till…

Men vi ska inte tro att vi sitter säkra i folkhemmet från dessa fruktansvärda naturkrafter bara för att vi bor i Norden. Följande dramatiska bild är fotograferad i Skåne i morse och visar att vi inte ska ta saker och ting för självklara i livet, utan katastrofer skapade av Moder Jord, den globala uppvärmingen och säkert har Finanskrisen ett och ett annat finger med i spelet. Jag håller även Ipred och FRA ansvariga…

…katastrofer kan komma när som helst…

…var som helst…

BILDBEVIS

orginalet från www.mailkatalogen.se

Andra bloggar om , , , , , , , , ,

10 Replies to “Jordbävning i Skåne”

 1. @ fen – 😉

  @ MiM – trust me. Jag hade varit den förste att rusa ut ur huset vrålandes “gaaahhhhhhh…..domedagen är här! hoppas ni synat era synder. själv är man kvitt med allt och alla! tack för den här tiden! jag vill ha min mammaaaaa!”

  hur lätt som helst att sitta i stiffa uppland eller var fan sthlm ligger och kaxa om jordbävningar.

  😉

 2. Anar jag en viss ironi i inlägget? Händelsen på bilden är ju för fan en katastrof, så sluta vara ironisk snälla Steffo!

  1. @ mr. m – va jag ironisk? aldrig! detta är allvarets högborg och med tanke på den senaste tidens alla fasor och katastrofer anser undertecknad att ett hånleende är ytterst malplacerat.

 3. @Steffo, Uppland? Har du gått å blivit norrlänning nu också? Inte nog med naturkatastrofer, finanskriser, bilböter, Steffo i ett mörkt rum med en get, konkurser, FRA, George W Bush, IPRED(jag kan hålla på minst en kvart till)…
  Nog för att Stockholm ligger i två landskap! Men det fina och riktiga, enda och sanna Stockholm, där man bor, lever, äter (jo, jag kan hålla på minst en kvart till)…den södra halvan, ligger i Södermanland.
  Annars är de RESPEKT!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *