Fan!

I morse fick jag för mig att dressa upp mig i helgens senaste inköp. Snygg slick skjorta, pullover och svart kavaj. Gled därefter in till stan och fick en massa uppskattande blickar av förbipasserande damer och sura grymtningar från mindre välklädda män. Hastade förbi CoffieHouse by George (yupp vi är sponsrade) och köpte dagens latte och steg därefter in i hissen som transporterade mig upp till våningen där min arbetsplats är. Väl inne haglade kommentarer från kollegor som “shitt va slick du e“, ” satan va snyggt” och en och en annan “vore du inte gift skulle jag ragga upp dig i brygga“. Min falska blygsamhet tillåter mig endast att på sådana kommentarer svara “eller hur?”.

Jag lutade mig tillbaka och lät min blick svepa över staden och funderade som allra bäst på vilken av dagens arbetsuppgifter jag borde fokusera på. När jag precis beslutat mig för att svara på en del mail, efter att jag morgonbloggat, fejsbookat status, kastat en get på Fen, skickat ett “hoppas ditt internet kryar på sig kort” till Peter, förlorat snöbollskrig mot Sandra,  kom en kollega fram och sa att jag hade besök.

I vanliga fall brukar jag hytta med näven att har man inte bokat träff med mig så får man gå hem och boka en träff men idag så kände jag att jag närde en sällsynt känsla för mina medmänniskor som jag efter en snabb analys igenkände som “va fan visst strider detta mot mina principer men eftersom jag är på ett glatt jävla humör så kan jag vika undan principerna och låta den obokade jäveln träffa mig och mina nya kläder“.

Med ett för mig ovanligt “Besök? Ja varför inte. Be honom vänta så kommer jag“, tog jag en snabb klunk av det sponsrade kaffet, langade in en portion ettans och gled iväg.

Min snygga dag haverar i samma sekund som jag svängde runt hörnet och fick se den besökande jäveln sittandes i en soffa smuttandes på en medhavd Coffihouseby Geroge java. I svart kavaj, likadan ljus slick skjorta och SAMMA(jaja…LIKADAN dårå´) jävla tröja som hade på mig. Det enda som skilde oss från varandra var att jag stod upp.

Va i helvete! Jag kollade runt och noterade att kollegorna kollegialt hade muntra leenden spelandes på sina läppar. Jag blundade och väntade och visst det tog exakt tre sekunder innan en av jobbarpolarna utbrast i ett “kolla idag är det tvillingdagen“, en annan utbrast i ett glatt:

– Haha…jag tror att Steffo ringer sina *host* obokade kunder, frågar vad de ska på sig, sätter upp ett *host* oplanerat möte, spelar arg bara för att få ha en kompis.
– Ja eller haha…de kanske shopade hand i hand i helgen
– Nä vänta så här är det Steffos favorit centrum hade köp 2 betala för en helg.
– Mohahahahaaaa
– Hahahahahahaha…

Grrrrr

Andra bloggar om , , , , , , , ,

20 Replies to “Lika barn leker inte alls bäst”

 1. @ fen – vänta nu! vad får dig att tro att det inte är synd om mig? jag som är som ett litet lamm har inte en suck emot en stor stark bock

  bäääää

  🙂

 2. @ Raggoparden – Jag handlar inte på Dressman utan på HM av den enkla anledningen att jag vill ha en unik look, döm om min förvåning när jag inser att fler har hittat detta mitt f.d smultronställe.

  *mutter*

 3. Kanske verkar konstigt men jag söker efter någon som vet var man kan finna hemsidor med tips om olika rea annonser samt annons fynd?

  Kan tänkas man är ute & fiskar, har dock börjat förstå att ”blogg forum” är bästa kommunikations sätt ny förtiden, för olika svar i dessa moderna tider he he!

  Behövs verkligen nu för billigare julklapps inköp & i vardags livet också?

  Försöker spara lite pengar, budgeten håller inte annars!

  Har hittills hittat denna sida. Där man samlat ihop reklam annonser från olika medier bl.a. tidningar, butiker samt webbutiker med rea, fynd & tips om utförsäljning mm.
  Verkar väldigt bra, ska följa upp den helt klart!
  Kolla in den.

  Här är länken

  http://www.annonstips.se

  Skulle dock uppskatta mer tips..

  Tack på förhand & God Jul!

  MvH/
  En medmänniska

 4. OMG!?! Det var den mest sär skrivna smygiga kommentar reklamen ever!!!!!! Pin samt.

  Steffo – Du måste sluta handla i vanliga butiker. Du får hitta Asian Market och The Jamaican Hut om du vill vara lite orginell 😉

  Ninis last blog post..På g

  1. @ Nini – när jag går förbi HM hör jag hur skogen viskar “Här Mannen”…kan man annat än tro att denna butik är tha shitt?

   @ farbor Sid – snygg blogg du har! Mina favoritfärger! tack för kommentaren btw.

   🙂

  1. @ drf – Fan mannen! Du är kommentator nummer 8000!!!

   *korkar upp en champagne*

   – öh…borde inte drf vara med på den?
   – han e snorig
   – men då kanske man kunde tänka sig att vänta?
   – pfft glöm det, jag firar på kommentar 8000 sharp
   – men va fan
   – ska´ru harej en slurre?
   – självklart
   – hyyyyyyyppokrit
   – bah…drf får skylla sig själv
   – broder
   – skål ta mig fan!

 5. Haha bad luck motherfucker. Eftersom du inte ställt om din blogg till rätt tid än så postade du ditt inlägg en timme in i framtiden, vilket innebär att du inte öppnat champagnen än! BOYAAAAAKASHA!

  Så hit med ett glas eller för den delen en hink, här ska firas! SCHKÅLL!

  drfs last blog post..Lolcats and nobel prizes

 6. Tjena!
  Jag “lånade” din logga du använde i ditt inlägg om skitsidan Stay Friends, eller stay fucked som du säger. Jag håller helt med. Hoppas detta var OK, annars hör av dig så tar jag bort den igen.
  HA DE BRA!!

  jonass last blog post..VAB IGEN!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *