Studiomannen, snackar om host och bra tajming. Jag började kommentara men såg att det blev en lång jävla kommentar och vem fan vill läsa sådant och beslöt mig för att publicera skiten här istället.

Peter: “Men eftersom en stukning inte är en sjukdom i den bemärkelsen frågar jag återigen: när är det bra tajming att bli sjuk?”

Eh…det beror på hur man definerar bra tajmning och ur vems synvinkel.

Låt mig berätta en liten historia. Det var en gång då jag …eh…öh…  en polares bekant, menar jag, hade lite mer än halva inne (bokstavligt talat) och njöt av tillvaron i allmänhet och situationen i synnerhet, tänkandes tankar på isbjörnar, flakmoppar och sådant som får heta mäns blod att svalna en smula då man har för avsikt att se till att motparten följer med på resan till det hägrande målet gemensam orgasm.

Civilserat sexliv förpliktar liksom. Alla ska med.

Nåväl. Där låg jag eh..öh han i godan ro och chillade. Plötsligt fick damen för sig att skicka iväg en dov hostning.

– Uh oh…vänta lite, sa han. Tare lungt nu.
– Sorry sa hon och langade iväg en nysning.
– Men va fan, sa han, varpå hon följde upp men några snabba nysningar vilket resulterade att lilla henne kramade hans lille vän väldigt väldigt väl med resultatet han den lille mannens bästa vän med ett “tror du att jag pallar mer” och med ett “I don´t give a fuck om du, hon eller henne hakar på man jag drar iväg”, vänta sa mannen “vänta? nu när jag utsätts för Knipövning DeLuxe™? glöm det “ och med ett:

*pumpa*
*pumpa*
*pumpa*
….ahhhh….

rasade han iväg kramandes av den väna lilla hennes stjärneport.

– Ojdå, det var inte meningen, men jag håller nog på att bli sjuk sa damen, vilken dålig tajming va?

Den lille mannens bäste vän, sa att tajmingen inte alls var så pjåkig.

Summa sumarum. Det beror på vem man frågar….

9 Replies to “Peter snackar om tajming”

 1. Haha.. vilken grej!

  Det där har aldrig hänt mig.. tror inte jag är så lättflörtad när jag är påväg att bli sjuk.

 2. @ Studiomannen – jupp, flakmoppar är lika avtändande som flänsost

  @ Sjöberg – tack…öh han tackar menar jag 🙂

  @ fen – vi snackar instant förkylning. läskigt sådant där. kan komma krypande när man minst anar det. häromdagen satt jag på macdonalds och mitt emellan två tuggor av ostburgaren fick jag instant förkylning. jag svär. helt sant.

  😎

 3. Jag har hört flera män säga att de blir extra kåta när de har feber då de är förkylda.

  Själv har jag med 38.7 graders feber, rinnande näsa(täppt, rinnig och nysig), halsont och yrsel envisats med att ha sex och dessutom vara överst och göra det mesta av jobbet. Hur jag tänkte vet jag inte, för jag blev fan inte friskare av det kan jag säga. Killen var nöjd dock. Men såhär i efterhand undrar jag förstås varför han inte erbjöd sig att vara överst när det var uppenbart att jag var sjuk som fan. Damnit! o_O

  Med det här vill jag ha sagt att.. öh..alltså.. jag vet inte vad jag vill ha sagt med detta!

  Heidis last blog post..Jobb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *