Jag har fan inte tid med bloggande just nu.Det sura är att jag anser att tid är en faktor som egentligen inte betyder något och då är det ju för meckigt att just det ska vara det som krokbenar för bloggandet just nu.

Varsågoda en pausbild

Återkommer/S

13 Replies to “Tid”

 1. Här kommer jag med lite TID inslagen i fint papper och krusat band.

  Hoppas du gör något bra av präsangen.

  *vassego*

 2. Jag behöver också en dos Steffo då och då… Du får fram till juldagen på dig. Är du inte tillbaka och bloggandes för högtryck då så kommer jag upp och gör processen kort med dig… 😉

 3. @ Nini – would love to be stalked by you…you couldn´t catch undertecknad om jag så hade lim till valla under skorna

  @ fen – coolt att du börjar blogga igen.

  @ mr.m – vadå minsteffo? är jag en tablett eller?

  @ mr.b – skitläskigt. när jag var på playan och chillade på stranden fick jag för mig att kasta mig i det salta vattnet och ge fiskarna en match. döm om min förvåning när kossan och delfinen hoppade upp med ett varsitt “mu hu lallare” och “____” eftersom man inte kan beskriva visslande med tecken blir det bara ett streck här (muttrar). Hur som helst, där låg jag i startläge för att simma upp i mach 3 när dessa vattenlevande djur hoppade upp med attityd. För att göra en lång historia kort så släppte jag en spd i vattnet och…to be continued

  mohahahahaha

 4. Minsteffo… Är du så explosiv? Borde det inte vara miNini som är det? Inte för att vara sån men om jag hade föreställt mig dig som en tablett så hade det varit en variant på Iprenmannen. 😉

 5. @ Jerk – och jag vet var du bor. Haha…snart kommer den här bloggen att bli Vetvarditthusebloggen® .

  @ Sandra – Hej och hallå. Som gammal greenvally hängare känner till dina hoods oxå

  😎

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *