…fort på den här bloggen nuförtiden. Det är för mycket som suger för att undertecknad ska veta var man ska börja (va där grejen med folk som säger “man” om sig själva egentligen?). Med tanke på att det finns 200 miljoner andra bloggar som uppdaterar oftare än denna sugiga blogg rekommenderas det fina verktyget google och sökbegrepp som “ta mig härifrån”, ” ge mig något som inte suger som det här”, “hasta la vista för fan” och sist men inte minst “pippi långstrump”.

När gårdagens “att göra skit” och morgondagens “måste göra detta nu” bestämmer sig för att terrorisera någon annan återkommer jag. Tills dess: gods goo…jag menar god´s speed.

/S

3 Replies to “Det går inte…”

  1. På tal om Pippi Långstrump:
    Igår, när jag skulle gå och lägga mig började jag nynna på den jävla melodin. Den gick bara runt i skallen…
    Till råga på allt insåg jag att jag kunde byta ut “Pippi Långstrump” mot mitt eget namn och så var den nattens sömn förstörd…

  2. Sjöberg *sjunger* här kommer pippi långstrump tjolahopp tjolahopp tjolahoppsansaaaa….

    🙂

    Nini sugarna är softa. däremot undrar jag hur mycket jobb som kan samla ihop sig i ett hörn och överfalla mig…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *