Först Bodström. Sen FRA. Och nu BioBankslagen!?? Vad är nästa steg? Chip innanför huden? De blå är verkligen de nya röda. Jävla kontrollsamhälle!

Bakgrund: Väldigt många svenskar har lämnat blodprov vid födseln. Syftet har varit forskning samt leta efter kritiska sjukdomar. I princip varenda förälder inkl undertecknad har läst och skrivit på lappen som säger “ere ok att vi spar dina prov för forskning och endast forskning?“. Självklart har man tänkt och skrivit på lappen. Klart man ska stötta sina forskare. Här är mer info om lagen och syftet som sådan.

Sen kommer Reinfeldt med posse och tänker “Hey där har vi en veritabel kontrollbank! Den måste vi se till att vi får lägga vantarna på” och har nu gett en trött utredare uppdraget att kolla om man inte kan se till att även snuten får tillgång till detta. Och innan något jävla pucko kommer in med “jag har inget att dölja, så kör på” argumentet som florerar i fra-debatten och som visar på att intelligensen hos de som fortfarande år 2008 slänger detta  rent-mjöl-i-påse argument är hur ska man säga det på en femåringsnivå – vill jag bara säga att det ingångna avtalet med alla jävlar som skrivit på är “för forskning” och inget annat än forskning. Detta jävla ändamålsglidande som regeringen använder i fra, biobankslagen och snart även i vem man får pippa och vilka ställningar som är ok är sjukt i sin iver att kränka varenda individs integritet.

Jag är inte rädd för Reinfeldt för han är ett efterblivet jävla pucko. Det jag är rädd för är alla jävlar som inte fattar vad detta innebär. Kan man hacka sig in i Pentagon så kan man ta mig fan hacka sig in i FRA´s *host* superdator och sen är inte steget långt innan någon jävel har hackat sig in i biobanksdatabasen. Och hur lång tid tror du att det tar innan försäkringsbolagen “borde” ha access till denna information, eller för den delen en arbetsgivare – eller en samarbetsparter som CIA, FBI, KGB, Stasi (visar hur långt efter jag är med uppdatering österut va?). Givetvis inte vilken som helst utan en arbetsgivare som sysslar med känsliga saker och “just därför behöver kolla att dina dna´s inte är farliga för företaget” etc…

– sorry but we dont give you visa to the us
– but why
– you have been knarking
– nevöö in my life!
– we checked your dna´s
– what!

Vad är det som händer med Sverige! Är det dags att flytta till Kina? De hymlar i alla fall inte med begreppet diktatur…

Jag UPPMANAR alla att skriva ett brev liknade nedan för att förstöra sin och sina kids vävnadsprover. Sorry forskarna – men vill snuten och staten ha mina prover då ska de fan i  mig fråga mig om dem! Och eftersom jag inte har något-smutsigt-mjöl-i-påsen så ska de gladeligen få det av mig den dan de behöver de. Men de ska ta mig fan inte sno det från ett avtal jag ingått på helt andra premisser. För än så länge kan man återkalla sitt medtyckande (kolla paragraf 6) . Än så länge…för givetvis har Reinfeldt med posse ett förslag att även stänga igen den “outen“.

20081013 Stockholm

Jag vill meddela att jag,

Kurt Waldheim 761013-1313

härmed återkallar mitt tidigare samtycke för användning av mina vävnadsprover.

Enligt §6 lagen om biobanker i hälso- och sjukvården (SFS 2002:297) ska därmed vävnadsprovet omedelbart förstöras.

Moderns namn: Anna-Karin Waldeheim
Moderns personnummer: 19601013-1314
Sjukhus / BB: SÖS
Födelsedatum: 19761013-1315

Adress dit bekräftelse skickas:

Kurt Waldheim
Furherstrasse 60
111 13 Berlin

Skicka till: PKU-laboratoriet Huddinge Universitetssjukhus 141 86 Huddinge

Andra bloggar om , , , , , , ,

5 Replies to “BioBanksLagen”

 1. Du kanske ska hälsa Kurt att hans mor är man, enligt personnumret. Btw, tror jag att jag ska göra det, skicka in en sån där lapp. Fan vad snopna regeringen skulle bli om de smyger som fan med att införa en biobankslag, också när de väl är klara och tittar in i registret så finns ingen kvar där.

  Andreass last blog post..Idag

 2. Andreas det är därför de hala jävlarna försöker strypa åt möjligheten att man ska kunna återkalla medgivandet.

  pnumren är med flit skapade för att inte fungera – så att inte någon jävel kliver in här med ett färskt rykande exemplar av PUL i handen 😉

 3. Jag tycker det är utmärkt med “BioBankslagen”! Vad är det att bli nervös och upprörd över?

  Jag förstår inte varför man motsätter sig att föra lagen och rättvisan framåt mot en smartare och mer lättlöst framtid.

  Det hade inte varit fel om Sveriges polis hade löst lite fler brott.

  Anna Hertzmans last blog post..Jojajojoja…

 4. Anna Hertzman Mja…det ena hänger inte ihop med det andra. Om snuten vill ha mina fingeravtryck, dna och hemliga sexfilmer har jag inga problem med. Just ask liksom – men att de nya kommuni…öh moderaterna är så jävla inne på kontroll och övervakningssamhälle så att till och med diktaturstater häpnar är en annan sak.

  Dessutom skrev jag och alla andra på att just biobanksproverna bara skulle användas till forskning och inget annat. Först snuten, sen arbetsgivarna sen hitler liksom…

  Nä du detta är inte att föra lagen och rättvisan framåt – snarare att föra svenska folket bakom ljuset.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *