Bara för att man finns på nätet och att allt man publicerar inte alls kan gillas av alla följer det inte att man ska ta skit. Jag säger: passar det inte?…. well doppa huvudet i en hink! Om du känner för fylla den med avföring innan be my fucking gäst. I dont give a fuck!

Du kallar mig mytoman – jag kallar dig för en obildad okunnig analfabet. Läser du riktigt noga och har vardagskoll på svenska språket så kanske det framgår att jag aldrig påstått att ett enda ord är sant. Ska du läsa mellan raderna så se för fan till att läsa noga.

Du är på min blogg!

M I N B L O G G!
Där jag bestämmer vad jag vill skriva om. Om jag vill skriva om det! Det var väl ingen som höll en pistol mot ditt huvud och tvingade dig att klicka på länken hit? Jag ber inte om att du ska gilla det jag skriver! Det skiter jag fullkomligt i! Jag kräver bara att du ska ha ryggrad och respektera mitt skit. Ska du kritisera så se till att den är konstruktiv på något plan. Till och med bottenplan duger.

Du skulle inte ens ha ryggrad nog att gå fram till bröderna Herreys och säga att de suger eftersom du med all säkerhet hade fått dig en duktig bitchslapp med ena bakhanden av minstingen i gänget. De hade ta mig fan gyllene sko dansat all over your face. Och ja…jag blandar friskt i språket för att jag k ä n n e r för det. Sitt du och onanera dig torr med Saol om det ger dig något.

Passar det inte dra åt helvete… och tro inte för en jävla sekund att du är anonym. Känner jag för det offentliggör jag ditt privatliv innan du hinner dra upp gylfen…

9 Replies to “Fuck off om det inte passar”

 1. ha ha ha… Jag tror att någon retat upp lilla snälle Steffo?
  T o m när du är uppretad så tar du dig tid att skriva på ett sätt som vant oss vid och gillar att läsa.
  En stor eloge till dig Steffo. Själv skulle jag säkert bara spytt ur mig utan nyansering alls…

  8)

  Mr Bluess last blog post..Cykeltjuvar, faan djävla skit

 2. Nätet är fullt av idioter, what else is new. (IRL med för den delen, men där kan man normalt genom noggrant utportionerat ointresse och en gnutta aggressiv sarkasm hålla riff-raffet borta från ens omedelbara närhet)

  Nu blir jag nyfiken på vad denne skummis har skrivit, för att kunna reta upp den annars så kringglidande Sugaren så mycket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *