Allvarligt talat. Vad i helsefyr betyder det?

Varje gång man kommer till en håla typ Saltsjöbaden och krusar med familjevolvon för att hånle åt de som sover lite sämre om nätterna boendes i allt för stora hus med den flukturerande amerikanska marknaden som orsak så endar man upp på en märkligt skyltad väg som säger lokal slinga.

Jaha…och vad i helvete ska jag göra med den informationen? Det vore en sak om det stod lokal slinga som leder till ett skönt fik. Men bara lokal slinga? Vad är motsatsen? Olokal slinga? Som leder bort då eller?

Hallååååååååååå…

Varför inte bara skylta upp med den något tydligare informationen “väg” eller vill man slå på servicemindedtrumman kan man fläska till med “du e på en väg”.

Och så sitter man i volvon med den trasiga airconditionen, en dålig mage, skrikiga ungar och frusturerad fruga som fnyser åt ens tunna sparkapital som omöjliggör det stora fina huset vid stranden och åker på en lokal jävla slinga i all satans evighet…

jävla idioter

Bloggar om: , , , , , , , ,

13 Replies to “Lokal slinga”

 1. lokala slingor är något att förundras över, bara njut av att veta att du åker på en skitlokal slinga.
  Det är inte en väg, det är en slinga.
  Slinga, sug på den liksom.

 2. * ramlar av stolen av garv *
  Du har rätt. Och jag vet exakt vilken skylt du menar. Var där förra helgen när vi skulle på rekreation på Grand Hotel i Saltis. Sånt där som traditionellt utarbetade Stockholmare sysslar med.;)

  Fuck Lokal slinga, helt enkelt.

  Fredo’s last blog post..Dubbelbottnat.

 3. Det där är ett nackafenomen, va? Inte sett såna skyltar nån annanstans. Liksom kommunens hastighetsbegränsningar, 60 och 80.
  Det ena en mysko kvarleva och det andra nån sorts innovation för att väga upp kvarlevan?

  Raggoparden’s last blog post..Sten-eller rymdålder?

 4. Haha vad är du för en djävla bitterfitta?! Detta var det sämsta, mest obetydliga och avundsjuka inlägg jag läst i hela mitt liv!

  Sucks 2 B U!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *