Hela konceptet fik är väl att ha öppet tidigt på morgonen? Då folk är i kraftigt behov av en stark väck-mig-snabbt-som-fan latte? Vad är poängen med att starta en rörelse som har stängt de kritiska tider då avansen har som störst chans att vara i paritet med ett mindre lands bruttonationalsprodukt.

Jag vaknade inte frivilligt skall det erkännas en arla morgon häromdagen. Det var så in i helvete tidigt så att natten sög tag i täcket och gonade in sig i dunkudden med ett ” jag går inte upp nu men känner du att du måste så tassa på tårna eru snäll”. Jag hade så mycket grus i ögonen så att det skull räckt gott och väl till en tre mil lång grusväg.

Sedan började helvetesvandringen på söders gator. Jag gick exakt 3744 steg. Det här är inte en siffra taget ur luften. Nu vet jag att många i sugblogspubliken häpet kommer att dra efter andan men håll i er. Jag hade satt på mig stegräknaren. 3744×60 cm är ungefär 2.10 kilometer. Haja läget att jag hade passerat ungefär en miljon kafeer och först efter en femtedels mil hittar jag ett fik som är öppet.

Ni som tror att klockan fortfarande är 7 på morgonen kan andas ut. Klockan var nu 9. Och innan någon friskvårdsidiot med fastväxta stavgångsstavar kommer med “va tar det dig 2 timmar att gå 2 kilometer”, säger jag bara “fuck you, jag är glad att jag överhuvudtaget rörde mig”. Klockan 9 en lördagsmorgon finns det bara ett fik öppet på söder.

Och som för att driva in spiken i kistan tog de inte emot kort under 50 spänn heller. Jag fnös bara – ge mig en latte, ta 500 hundra om du vill, men kom ihåg att på den yttersta dagen är jag där och skvallrar.

Bloggar om: , , , , , , ,

16 Replies to “Mrgnstängdafik”

 1. Blev det schabbel vid växlingen? Passade inte idagsteffe ordentligt in i skinnet? Eftersom du kröp ur sängen vid denna okristliga tid.
  Jag har alltid problem med det där. Morgnar alltså. De kommer så djävla tidigt, och inte har de hyfs att snällt tala om att de anlänt. Nejdå, bryskt som fasen ruskar de om mig. Varenda eviga dag, samma sak. Jag fattar aldrig vad som drabbar mig, inte förrän jag vaknar till framåt middagstid.
  Djävlars det här skulle man ju skrivit på sin egen blogg istället för att komma här och komma och vara klämmig redan före nio.

  8)

  Mr Blues’s last blog post..Skydd, skyddare, säkrast

 2. Har som tur är aldrig upplevt söder på helgmorgnar (för det hade inneburit att jag antagligen sovit över på kontoret). Men om det är något man behöver oavsett veckodag så är det ju kaffe. Skärpning!

  drf’s last blog post..ARR MATEY!

 3. Du skulle ju givetvis berättat att du minsann var modebloggare och att det senaste är att servera Latte gratis till trötta modebloggare…

  Du kunde väl sagt att det faktiskt är du som är blondinbella…egentligen

  Bengt’s last blog post..Vecka 22

 4. Hej!
  Idag=alltid;
  imorgon=(Nobody->Knows==TRUE)&&(vaknar==’accepterat’)||
  Idag->next();
  Interface Igår implement Idag
  if vaknar(this->day) GoToAndPlay(Idag)else exit;
  glad=run::alltid(bra);
  MvH Jorge…;-)

 5. Underbart att se att allting suger lika mycket som vanligt. Mitt universum är alltså stabilt fortfarande.
  Ha en bäst dag!

 6. Här säger du emot dej själv…
  En stark-väck-mig-snabbt-som fan LATTE?? En stark latte, nu garvar jag ihjäl mig. Starkmjölk… woahahaa… Du grabben, testa en ristretto så kanske du vaknar…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *