Jag hatade dem när det begav sig och jag hatar dem fortfarande. Vissa saker förändras alltså inte. Och vad är grejjen med sidekicken med de sylvassa polisongerna. Vad har han tillfört orkestern? Eller för den delen musikvärlden. Jag tror nu att de alla är på en relaxavdelning…om inte annat hoppas jag det så att de inte får en läskig släng av revival och ger sig ut på en ny turné vrålandes “relax don´t do it if you wanna do it”…

Andra bloggar om , , , , ,

9 Replies to “Sugande F”

  1. Här håller jag med dig Steffo, detta är crap! När det gäller sidekicken så tillför han i mina ögon skönhet och stil till bandet. Vem vill inte ha en sidekick som är sådär lagom rolig att han/hon inte stjäl strålkastarljuset från den verkliga stjärnan, dvs dig??? Det kanske är nästa måndagsinlägg du kan klura på ikväll under fredagsmyset, “Jag och min sidekick”? Sidekicken kanske är Frankie?

  2. Haha, det var längesedan. Har vaga minnen av de spelades en stor del på MTV under min uppväxt. Kan ju i och för sig också varit en mardröm.

  3. Ni har ju ingen stil alls. Frankie var ju stilbildande för det som blev den moderna dansmusiken. Lyssna på Two Tribes tolvtumsversionen, bättre dansgolvsrökare får man leta efter från 80-talet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *