Just nu är jag och en spindel rätt så oense i det passande att hans (jepp jag tror att det är en snubbe) stalkande inte bekommer mig det minsta. Idag är eder kära sugmedborgare nedkommenderad i en övergiven källare och jag visste inte detta men spindlar har en förkärlek till att hänga i övergivna källare.

Jag stampar med fötter.
Jag skriker högt
Jag sjunger konstiga visor med en skräckfylld tenor
Jag hukar lågt

Inget spelar någon roll. Han poppar upp när jag minst anar det. Det skulle inte störa mig så mycket om han hade varit bestrålad och ville överföra en spindels proportonierliga krafter till mig och till skillnad från Spindelmannen skulle jag även vilja ha 8 armar för då skulle jag kunna baka en snus, dricka en kaffe, trycka på fjärkontrollen, ha en hand under pungen och den andra runt roten och ändå ha några händer över, men spindeln här är en elak jävel. Obestrålad och elak.

Han är bara ute efter att skrämma mig och tro mig han lyckas bra.

Agggggggggghhhh…. han kryper på mitt tangt…

9 Replies to “Spndel, spindel på väggen där…”

 1. Hehe drygt.. har du fått platsen i pannrummet ..
  Dags att söka nytt jobb?
  Du och dina alteregon lär ha tillräckligt med armar redan med 😉
  Ha en bra dag!

  beerbelly’s last blog post..Jobbe!

 2. hmm…back in -98 when I was posted in Cambodia så käkade jag en fågelspindel, väl friterad och lätt saltad…ingen aning om det var det som gjorde att jag blev det jag blev…

  Saludos till familjen…

  ElLazaro

 3. Har du ingen arbetskamrat som inte är rädd för spindlar som kan komma och ta bort den åt dig?

  Du får se till att kräva risktillägg för denna arbetssituation! 🙂

 4. HMm..men alltså, kära Stefan *anlägger klädsamma bekymmersrynkor* . Nu har jag läst dina två senaste (som vanligt lysande, närmast fluorencerande) inlägg , och jag kan inte hjälpa att undra om du inte käkar lite väl mycket såna där små gröna svampar som man kan beställa på http://www.fuckyourbrain.com ?

  Raggoparden’s last blog post..Stjärnskott

 5. beerbelly Jupp. Pannroomskramare numer uno. That´s me!

  ElLazaro Den måste ha smakat fågel med åtta ben asså 🙂

  desamma – el familiga hälsar så gott.

  Andreas Mellan mig och spindeln är det ingen kamp. Jag spöar honom lätt i den fegaste av oos två. Med stolthet might I add!

  Moddan va! så skräcken är i generna? ja men då så…

  * river loss några fega gener och kastar dem*

  – hörru din håriga spindel! var är du! kom och plocka! du behöver alla ben och armar du har. se så kom hit om du törs!

  fenkruxet är att chefen älskar spindlar så därifrån ses det som en löneförmån snarare att få chilla med coola spindlar…;)

  Nini Jag tror tyvärr att spindeln är vig och snabb som fan. dessutom vill jag inte sabba min medhavda och söndertummade ex av “källarhäng för dummies”

  Raggoparden 😉

  och så klickade jag på länken som ledde ingenstans…du visste det va

  *mutter*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *