Sugbloggen® fortsätter med konceptet “idiot konversationer på ett kontor“.

– hörru jag har inget att skriva om
– i den där korkade serien va
– vadå korkad
– ja vem fan tycker att kollegesnack är roligt
– men det handlar inte om att det är roligt
– ja jag tycker inte att det är roligt
– jag säger ju det
– ja kul är det inte heller
– jag har aldrig sagt att det är kul
– faktum är att det är skittrist
– du är trist
– är du så rolig då
– roligare än dig
– kolla jag skrattar
– det gör du ju inte alls
– nä…så rolig är du
– är du så jävla rolig själv då
– roligare än dig
– haha
– kolla du skrattar ju
– jag bara fakar
– oh så lustig du var då
– lustigare än dig

På fredagarna är stämningen en smula ansträngd på kontoret. Tur att helgen infaller så att man kan ladda upp batterierna och smutsa ned världen med nya blixtrande samtal…

6 Replies to “KontorsKonversationer #3”

 1. Hej!

  Jag vill inleda med att säga att detta snart kommande påhopp ej har något med dej som person att göra. Du råkade faktiskt bara komma upp med din ensamma blogg vi en googlesökning efter något helt annat. Men nu kan jag ej hålla inne mitt hat mot bloggar längre. Alltså helt seriöst, vad fan håller du på med? Det finns ju inte en vettig själ som bryr sig om vad fan du hade för dig förra tordagen, förurtom dina trötta vänner som du förmodligen tvingar läsa denna blogg. Vore det inte enklare att bara skicka ett mejl till dem en gång i veckan där du förklarar vad du gjort den gångna tiden så att alla kan få sitt behov av “ditt liv” tillfredsställt. För du tror väl inte på fullaste allvar att någon läser detta. Varken denna kommentar, eller din blogg. Så vad har vi uppnått med detta? Absolut ingenting. Följaktligen anser jag att både du och jag skall sluta upp med dumheterna och hänge oss åt något med lite relevans och allmännytta istället. Eller vafan, skaffa en dagbok om du vill ha nån stans att vädra åsikter. Jag ville nämligen hitta en söt tjej som jag såg på tunnelbanan häromdagen och gjorde därför en sökning efter henne på google. Och vad får jag upp, jo, 1276230 dumma jävla bloggar, och inget om henne. Så hur vore det om vi rensade internet från dessa stolletyg och levle lite på riktigt i stället? Vad säger du? Jag är öppen för debatt om du känner att detta är något du stör dig på. Vänligen skicka ett mejl (bloggupproret_2007@hotmail.com) där du med några rader kan motivera varför du tyckte att jag skulle behöva läsa denna sörja. Och återigen, kom ihåg att detta vansinnesdåd á la Michael Douglas i “Falling down” ej är personligt riktat mot din blogg. Jag skulle dock bara verkligen vilja veta varför denna cancersvulst ej vill dö, och varför du tycker att jag ska drabbas?

  Hoppas att du ej tar illa upp!

  Hälsningar/

  Bloggupproret 2007!!! Nu räcker det.

  (jag har ju nu även kommit på att vi förmodligen är ganska många som känner så här, så jag ska vara snäll. kopiera därför detta inlägg och posta på varenda fucking jävla blogg du stöter på tills dess att vi klubbat ihjäl fenomenet likt en sjuk gråsäl)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *