Det här med att rodna. Vad ska det vara bra för? Varför ska min kropp promt vara med och signalera för hela omvärlden att jag tycker att något är jobbigt, pinsamt eller stressande. Vafan! Lite pokerfejs kunde man väl kräva av naturen?

Det är en sak att ha ett mindre svettflöde under armarna för det kan man dölja med medhavd kofta. Och har man hockat upp Absolut Torr från Apotekets fina utbud av kroppsvårdande produkter, kan koftan till och med vara skittunn. Ni vet sådär tunn så att den bara syns i ett visst ljusläge. Så där tunn som vi män vill egentligen att alla tjejkläder ska vara. Men blodets iver att rusa upp i ansiktet och fläckvis markera röda flammiga blaffor längs med halsen… va fan handlar det om? Och verkar man vara en frisk man i sina bästa år och med de bästa avsikter om man kliver upp på presentationspodiet iklädd kofta och rånarluva?

Om man nu skäms av situationen varför drar inte blodet iväg från fejset? Det skulle jag ha gjort. Bort från faran. Men nädå…vi ska fram och lägga oss i. Ju mer blod desto rödare och skärare ton. Ju mer skärare ton desto mer stress. Ju mer stress desto rödare blod…Moment 20 jävla två.

Usch nu blir jag sådär upprö(r)d igen…

15 Replies to “Rodna”

 1. Hehe lugn. Det kommer kommentarer.
  Håller med om att det är märkligt. Jobbigt är det också förstår jag.
  Jag brukar klara mig från att rodna ganska bra.. men det beror väl på att jag har vino ansikte redan innan. Rött och plufsigt. Vet inte om inte det är värre tom ;).
  Lite schysst armsvett på det så är jag grabben hela dagen.. eller tills jag inte orkar längre.

  beerbelly’s last blog post..Åhléns

 2. jaja…inte för kommentarernas skull utan jag tycker att bloggen går på riktigt halvfart idag. Jag klockade skiten och det tog 45 sekunder innan posterna poppade upp. Nu har jag hittat felet. Susnet verkar tycka att det är trist idag så jag disablade den och nu fungerar bloggen snabbt igen. Formel 1 blogg liksom.

  *vrooooooooooooooooom*

  Stefan’s last blog post..Rodna

 3. Den är seg som FAN idag!! Jag har tröttnat på att vänta flera ggr, stängt fönstret och börjat om för att den fastnar.

  Susnet – Har helt enkelt inte en susning 🙁

 4. Om du har problem med att du rodnar.
  Skit på dig istället, det tar garanterat bort uppmärksamheten från ett rodnande ansikte.

  Kan tom vara så att övriga i lokalen även de får något rodnande kinder om du skulle göra som ovan.

  (appropå toalettveckan på Sugbloggen (c))

  8)

  Mr Blues’s last blog post..Börjar ta form

 5. håller med om att sidan är seg. provat att använda statcounter istället för susnet? från vad jag kan se på susnet’s hemsida verkar statcounter betydligt bättre.

 6. Men! Det är ju gulligt. Och framförallt informativt för omgivningen. Jag älskar människor som rodnar och svettas och annat. Själv har jag däremot ett pokerfejs och det passar mig perfekt. 😉

  mymlan’s last blog post..cp, hora, bög

 7. nämen, du använder ju statcounter… vad ska du då med susnet till? (läs “jag funderar på om det finns nått bättre alternativ till sc”)

  å just det, appropå att rodna så funkar en ordentlig solbränna ganska bra för att dölja det 😉

 8. Andreas nu slänger jag ut susnetskiten. funkar ju inte alls.

  statcounter tycker jag är ngt missvisande. susnet har varit fram tills nu soft men vafan, den sänker hastigheten här ned till pensionärstaktsnivå…

 9. Hej!
  Har precis samma problem, och till saken hör att folk nog inte ens upplever mig som en blyg preson.. men i tid o otid blossar ansiktet upp. Det räcker med lite beröm el en flörtig kommentar och plötsligt brinner fejjan. Värst är det folk kommenterar det, då vill jag bara sjunka genom jorden och ladrig komma tillbaka.. Visst att jag tenderar att vara ganska osäker på mig själv, men rodnaden är som ngn “på-knapp” och allt kan i princip utlösa det. Hur hittar man avstängningsknappen?;) Vore grymt att prata om det här, det lär ju inte skada iaf! Har ingen lust att lägga ut mailen här (vet inte om den kommer visas för allmänheten), men svarar du på det här så kan du får den!=)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *