En del människor borde ha med sig egen medhavd varningskylt att sätta på toadörren efter det att de förättat ett av naturen och biologins märkliga överenskommelser. Dvs att det som kommit in ska ut för *host* ädlat. Eller som vi i vänskapsföreningen Gastronomernas Fiender säger “Klump in klump ut”…

upptaget
ledigt

…och så skylten som varnar oss andra dödliga, efter väl utfört värv…

“biohazard”

9 Replies to “Biohazard”

 1. Hehe jag tycker det är roligt när man lämnar en hemsk historia bakom sig, går ut genom dörren och någon står utanför och väntar.
  Tänker bara “Dead man walkin”.

  beerbelly’s last blog post..Closure

 2. Det blir iaf ingen jävla fisfest hos mig igen. 👿

  Jag har hört talas om att ett killgäng som gjorde så på mitt gamla jobb. En av killarna sket så illa så han fick en egen toa i killarnas omklädningsrum med skylten “Biohazard” och “Hög smittorisk” på. 😀

 3. Mr Blues veckans tema är toaletter hos sugbloggen.

  beerbelly dead man walking in

  Nini när till och med andra snubbar darrar…då skiter man illa. skitilla

  😎

  mymlan utan att hänga ut någon kvinna alls… så vet jag några som pyser ut gaser som får ozonhålet att darra av förskräckelse.

  fisa rosor my ass liksom 😉

 4. Hm… jag kanske skulle ta på mig en tröja där det står “biohazard” på tisdagseftermiddagar. Jag har inte gjort någon empirisk undersökning men jag kan svära på att arslet har börjat läcka varje tisdag. Det har säkert nått med månens fas att göra… lr nått. så ska det vara fisfest ska det fan vara på en tisdag

 5. Som av en slump svänger jag i ämnet och håller helt med. Besökte nyss en toalett som borde stängts och skickats till slutförvaring (inte ihop med kärnbränsle utan eget bergrum då).

  beerbelly’s last blog post..Åhléns

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *