Vi börjar väl med en disclaimer. För de som av någon anledning inte tycker om det engelska uttrycket så är det fritt översatt ” trot om ni vill, jag bryr mig ta mig fan inte”

Detta har inte hänt mig, utan en polares arbetskollegas flickväns kusins systers brors kamrats lumparpolare. Jag har bara fått det berättat för mig. Men för att göra det lite mer levande har jag valt att köra i första person singularis. För de som av någon anledning inte ens förstår sådant som enkel grammatik betyder det: jag form. Alla man är jag, fast det är inte jag.

Man ligger där grimaserandes, blundandes, ibland öppnandes ett litet hemligt kisande öga för att säkerställa att allt är som det ska vara. En och en annan svettdroppe rinner sakta ned för näsryggen. Några andra droppar tar vägen över den delvis håriga ryggen. Man tror att man har koll och är allmänt med i gamet. Man juckar, ruckar, sliter, bänder, vrider, flåsar, stannar upp, gasar på och är allmänt No:1 pornstar wannabe.

Precis när man tror att det bara är en promenad i parken till den stora utlösningen som i dagar kommer att tumla omkring i närminnet hos motparten känner man en försiktig “tap tap ” på axeln.

Man fryser till.

Man stannar upp i en hastig rörelse. Centrifugalkraften kommer ikapp och skickar allt blod framåt i det lilla huvudet. Man får ont som fan.

Faktum är att man tror sig höra ett litet sladdande ljud typ “skrriii” vid den hastiga uppbromsningen av den nästsista inåtgående rörelsen. En del av en hinner tänka ” Shit vem fan är det som knackar mig på ryggen” en annan lite mer lössläppt och depraverad tänker ” Ah..en menage a trois på min ära” en tredje lite mer homofob tänker ” Hey…vart tror den där handen att den ska ta vägen” en fjärde ” Vafan i helvete! Komma och störa nu”. Man vänder sig sakta om. Med pulserande blodådror ska man precis ta fajten med vem de än månde vara… och då just då hör man motparten säga lite försynt med en ny tappning på axeln:

– Jag tror inte du är riktigt inne

Det hade inte varit så illa om det inte vore just för den nedvärderande “tap tap” på axeln…

10 Replies to “Tap tap”

 1. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahaha!! Jag dör!! Hur kan ni killar ha så jäkla dålig koll??

  Men ännu värre måste ju ändå vara:
  – Åh shit va skönt. Du har så jäkla skön häck!
  – Det är möjligt, men det är inte där du är..

  Säger inte vem det hände men…. 😉

 2. kommentaren “du kan kalla mig gandalf” är skön annars. i sexsammanhang that is.
  hur går det förresten, har du kommit på hur man gör för att lyckas med kosmos och månen och hela universum och tjejerna på krogen ?

 3. Nini its good to be back. Back? Back as in Back or back or do jo miin bak

  😉

  Stojg

  *tar tacksamt emot den och*

  -…ahhhh det där behövde jag!

  Moddan faktum är att jag egentligen alrig var riktigt borta. smög omkring som fan i bloggovärlden under min hemliga identitet…

  beerbellydet är alldeles för lite meg ryan-simulering över huvudtaget!

  ämgandal? vadå är gandalf oxå dålig med follow throughen?

  nej! det är ett evigt mysterium…öh alltså det där med att lyckas med damerna på krogen, allt det andra banal enkel vetenskap ba!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *