Mängden offentliga skitkonversationer måste ha ökat kvadratiskt upphöjt till skitmånga sedan Comviq med flera har gjort det möjligt att snacka i mobil gratis med kompisabbonemangerna. Hade jag haft sådana kompisar hade vänskapen dött rätt så snabbt. Några axplock från den senaste tunnelbaneresan:

– mm…jag gillar inte Anitas gardiner
-….
– ja men gud. hur kunde hon?
-….
– och så e de fluffiga

ett annat.

– tjena
-…
– a jag har varit på banken
-….
– de var skitrevliga

-um hmmm
-…
– jovars
-…
– va?
-…
– du skojjar
-…

Utan att ställa någon form av kvalitetskrav på samtalen. Fan hade jag ägt nätet hade jag tagit till skittaxa. Ju fler öh, typ, ba, höhö, va, samtalet innehöll desto tuffare tariff. Samtalade man däremot på SAOL svenska så skulle det vara gratis som fan.

Och återigen ställer jag frågan: Vad är grejjen med att ha “ropa hem korna över nejden” volym när man snackar i mobiltelefon? Om jag inte visste bättre skulle jag tro att hela populationen består av gravt hörselskadade vrålapor. Nu är det ju bara en massa narcississtiska <- (personbästa när det gäller antal S i ett ord) jävla se på mig jag finns eftersom jag hörs egon…

8 Replies to “Konsten att säga inget”

  1. Hatar när det ringer när jag sitter på tunnelbanan och den som ringer sitter och säger: Jag hör dig inte, kan du prata högre!

    Nej för fucks sake det kan jag inte!! Jag sitter bland 589 personer som inte har annat för sig än att lyssna på det här samtalet, å du vill bara prata om sex så jag tänker FAN inte prata högre. Frågor på det?!?

  2. Jerk Om Nini pratar högre behöver du ju inte tjuvlyssna ju…

    Nini- sexsamtal är det enda som jag okejar om det ropas ut över nejderna.

  3. Jerk – Då får du en asgryd kommentar om “Liv” och “prova att köpa ett” 😉

    Näe jag vet att andra tycker att det är jättekul att lyssna på men jag uppskattar inte att andra hör vad jag har att säga om saken… Speciellt inte när det är en viss kompis som ringer, hon vill gärna veta hur jag gjorde i den eller den situationen… Vilket jag inte kan svara på eftersom jag är oskuld 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *