Fan idag är mina händer insmörjda med Aco Soft Foot Lotion.

Vilket får mig att inte vilja skaka hand med folk. Och med tanke på att det i mitt arbete ingår en hel del heltidshandskakande är det ingen hit att bara lojt nicka med huvudt när de prominenta gästerna smyger in i mitt kontorsrum.

Och vad är skillnaden mellan aco soft foot och aco hudlotion? Nu är det sådär igen. För mycket val i livet. Varför kan det inte finnnas ett märke? Aco hud bara. Som är applicerbart på kroppens alla torra uthang? Lite blåvitt liksom. Men nä då. Vi heter Apoteket och ska strömlinjeforma oss med konsekvensen att jag står där förvirrad och hookar in på aco foot, aco hudlotion, aco nagelbandskräm, aco ögonbrynsfett, aco läpplypsil. Fan!

Och inte fan kan jag bita på naglarna heller vid oväntad stresssituation idag, då mina händer kommer att lukta fot…

[tags] fotkräm, hudkräm, Apoteket, hudlotion [/tags]

5 Replies to “Footkräm”

 1. “Och inte fan kan jag bita på naglarna heller vid oväntad stresssituation idag, då mina händer kommer att lukta fot…”

  Jojustdetellerhur. För det är säkert någon form av.. fot-extrakt i den där fotkrämen. Något exotiskt man utvinner ur folks fötter (kanske från döda kroppar? Folk som donerat sin kropp till forskning efter att de dött..) och sedan trollar ihop till Aco soft foot lotion.

  Who knows, who knows… 😉

 2. Snubben man skulle kunna vara lustig och skriva “fetish…”

  🙂

  Heidi Varför skulle det annars heta fotkräm? Det är väl klart som spad att det har något med fötter att göra. Sen om det är extrakt, fotludd, tåbira eller annat låter jag vara osagt 😉

 3. Jag tror starkt på att det är en del “exotisk extrakt”, två delar fotludd (kanske lite navelludd som extra mjukgörande ingrediens?) och helt klart två delar tåbira. Och om krämen luktar gott så beror det bara på starka kemikalier som de måste använda för att dölja den egentliga lukten som.. bla tåbira skulle stå för. Jepp. Så är det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *