Fy fan vilken meningslös natt jag hade. Jag gick och la mig som brukligt är vid läggdags och såg fram emot en skön sömn. Med softa drömmar. Lugna andetag. Behaglig kroppställning. En laddning av de fysiska och de mentala batterierna. Fysisk genom den behagliga kroppsställningen och mental genom någon skön dröm.

Och vad händer när jag vaknar 5 jävla timmar senare? Kroppen är helt slut för i sin jakt på en behaglig ställning vred den så mycket på sig så att vilken valfri centrifug som helst skulle drabbas av pur avundsjuka. En snabbt snurrande planet skule med bred marginal kommit på andra plats.

Och vad gäller det mentala. Vad är grejjen med drömmar som repriserar allt som skett under dagen. Kom nu inte och säg till mig att det är hjärnan som bearbetar – för är det så ger jag bort min hjärna rakt av. Vad är det för en b-hjärna som måste hantera dagen medelest uppprening? Va? Vad har den betalt för? Vad är det för fel på här och nu? Att samla intryck lagra det och sedan på natten när jag förväntar mig att den ska dra in Michelle Pfeiffer, undertecknad och Halle Berry i en spännande te a tre, dresskod none, …nä då ska den processa det en kollega sa till mig vid trefikat. Fuck vad han sa! Jag vill ha Michelle och Halle. Och är de upptagna i någon annans dröm funkar det skitfint med Nelly Furtado och äh…öh Blu Cantrell.

Plötsligt utökas min vardag till 24 timmar. Varför det? När jag sover ska jag fan ha coola drömmar som inte är kopplade till min vardag. Då kan det lika gärna vara. Whats the fucking point liksom? Gränsen mellan verklighet och dröm ska fan i mig finnas. När man ska in i drömlandet ska fan allt skit från den reela världen stanna kvar utanför.

Annars kan man lika gärna vara kvar i den vakna världen. Spelar roll om man är där i ett komaliknade tillstånd. Finns inte en käft som märker något i alla fall.

Ett sängenavtal.

[tags] nelly furtado, michelle pfeiffer, halle berry, blu cantrell, dröm, vila, sömn[/tags]

hehe…förloraren som söker på ovanstående ord och kommer hit. Trodde du skulle få nakenbilder på damerna va. Suuuuuucker!

2 Replies to “Schängenavtal”

  1. Jag hatar det här också…om man vaknar på morgonen och har varit på jobbet hela natten och fixat då borde man få en ledig dag eller hur?

  2. Vill bara meddela att Michelle Pfeiffer var upptagen i mina drömmar föregående natt. Vad vi gjorde får ni lista ut själva…
    En cello var inblandad, så mycket kan jag säga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *