Vi på sugbloggen tar nu några dagars välbehövlig vila. För de intresserade ska vi hänga bland ler och långhalm, utedassa som fasen, göra livet surt för huggormarna, jävlas med humlorna, fucka upp myrornas vardag, stressa upp daggmaskar och fiskar allt i en enda svepande rörelse och sist men inte minst sikta på att bränna upp en kobbe eller liknande.

Allt detta görs oavsett väder eller humör. Vi tar vårt semestrande på allvar. Ingen jävla skenhelig ligga på en strand och fåna sig. Målet är att få naturen att andas ut om cirka en månad.

– Phu…nu drar dårarna
– Ja men de kommer tillbaka
– Var inte så morbid. Det dröjjer nästan ett år
– Ja då får vi kanske en chans att återhämta oss
– Hörru jag är naturen. Har jag någonsin misslyckats?
– Dont even go there
– Vad menar du?
– Dront, säger jag bara.
– Man kan ju inte lyckas med allt
– Runar Sörgaard?
– Ja ja…

Men vi tar vårt ansvar för de som lider av Sugbloggoholic­™, och har ordnat så att den dagliga silen av kan inmundigas. Obs den ska sugas på inte tuggas. Vi kallar det autopilot. Frugan kallar det hybris och att jag ska slappna av – vilket jag ska men man har ju ett ansvar till publiken menar jag. Och för att göra en ointressant historia så kort som möjligt så innebär detta att även om jag inte är här så är spiriten Sug här och postar som fan.

Om ni ser soljäveln ge den en sur blick från mig och fråga varför den negligerar undertecknad….

Lev väl…

3 Replies to “Autopilot…”

  1. “Ta er värja och stick ihjäl en rödbent humla åt mig. Helst en som sitter på en tistel. Kom sen hit med dess honungssäck. Men ta det försiktigt så inte honungssäcken spricker. Det skulle vara förfärligt om ni drunknade i honung.”
    Ur “En midsommarnattsdröm”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *