Vissa individer borde petas ut från mänskligheten. Raderas bara. Ur historieböckerna. Nu tänker inte jag att vi ska dra igång något nytt massslaktande. Det sköter de mentala casen Bush med flera så galant åt oss andra.

Nej jag siktar mer på de defekta fallen. Fallen utan hopp. Om bot eller bättring. De vars genuppsättningar på en del ställen inte hakar in i varandra. Folk som kommer på irriterande själskliande plågor likt “vi gå över daggsänkta berg falle….ra“.

Allvarligt talat vad för jävla nötfall kom på den? Och vem fan tonsatte skiten. Hur kan man käckt plocka fram durtreklanger och med glad röst sjunga att man går över regntunga jävla berg. Vad är det för en visa? Vad är vitsen?

Kom nu inte hit och säg att det är en glad sång som ska hålla ångan uppe. För då riskerar du att strypas med din fula jävla scouthalsduk. På tal om det. Kungen är en hederscout. Vad betyder det? Att han får vara med det där råbandsknopknytande fetishsällskapet utan att behöva knyta en knut?

Tillbaka till vismakarna. Om jag hade varit med den där ödesdigra dagen då idioten som först nynnade på melodin som hemsöker mig varje jävla kväll vid läggdags hade han bara hunnit till den första”…fallera ” innan han hade känt en fast hand buffa till honom över kanten…

[tags]berg, visor, scouter, melodi[/tags]

2 Replies to “Faller…ra”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *