…på dagen skrev jag den här och folk som återanvänder gammalt skit borde bloggförbjudas under en vecka…

14 Replies to “För ett år sedan…”

 1. Är det där sant, är det det absolut roligaste jag läst i nästan hela mitt liv! Och helt klart ett måste att återanvända.

 2. Vad mysigt, det betyder att det var ett år sedan jag hittade hit då. Får väl passa på att tacka för ett år av mkt trevlig läsning. Gillar dina lama ursäkter för att slippa blogga också 🙂

 3. men den är ju värd att återanvända….btw..finns det inga andra kontollapparater i tillvaron som man kan trigga igång på samma sätt?..

  ElLazaro

 4. Gack, den där! Det var den som fick mig att börja läsa din blog. Shit, ett år sen… Helt crazy! 😀
  Lätt bland det roligaste jag nånsin läst, och helt klart värt att återanvända 😀

 5. Ja, just det.. ett år sedan man hittade hit genom buzz. Ett tag gick jag själv omkring och funderade på att starta en sugblogg.. eller något liknande. Men som sagt, återanvändning och rip-offs är en synd. Däremot bistår jag gärna med tips på mängder av saker/ting/personer etc. som suger. Men inte för att du behöver det =)

 6. Lina 😉 man tackar så här ett år senare samt hälsar dig välkommen åter

  Micke Hahahahah…lama? Fan jag som trodde att det tolkades som värst hoten och att bloggvärlden bet sig i naglarna huruvida sugarn ska göra verklighet av hotet eller inte. Men tji fick man 🙂

  ElLazarotro mig. jag har funderat som fan för att hitta andra yrkesgrupper/mekanismer för att reta men finnar inga lika sköna som just sl-kontrollanterna.

  SaraJerk Jepp. 1 jävla år. Vad tror du jag tycker om mitt liv då?

  Zeroed Hehe…jag höll på att skita ned den nyinköpta kontorsstolen när jag loggade in den dagen för läääänge sedan och såg en miljard besökare lurka i hörnen.

 7. Den där är så bra att den förtjänar att återanvändas. Undrar om du inte satte något slags besöksrekord (även om man inkluderar alla andra bloggar) med det inlägget.

  Själv brukar jag fula mig genom att länka till mina gamla inlägg när jag skriver något “helt apropå”

 8. Cliff Hanger 😉 Jag tror att det var drygt 10 000 unika besök den dagen. Och typ 3000 pers inne samtidgt vid lunch.

  det sjuka var att jag fick den i ett mail från en polare dagen efter med ett “kolla den här så jävla …”

 9. Tosca va en sugblogg till? va fa…heeey…vänta…det kan ju bli värsta prylen. franchisegrej. sugbloggen i varje kvarter. lite 7-eleven liksom. kvartersgnäll. keep it lokal.

  hmmm det är ska jag fundera på…

 10. Jerk de som listas är de som suger mest…känn dig hedrad 😉

  jansson jag ber om ursäkt att jag drog ned dig i träsket av sugande dagbokslallare på nätet, som inte har ett vettigt liv annars 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *