Fan. Jag blir galen på att folk med klumphand, fingerlösa händer eller stump där man förväntar sig en tumme hälsar utan att ge en vink om att handen som levereras inte har alla hästar i stallet. Inte för att de har en missbildad hand. Det är ju knappast deras fel att de på den stora utdelardagen bad om att få 2 fingrarshänder eller liknade. Utan jag blir förbannad på min reaktion.

Jag hoppar till som om någon viskar att kronofogden står precis bakom med en ilsken uppsyn eller liknade. Vafan! Först och främst är jag och krongurra rätt så “läget ra?” “jovars hänger lite snett till vänster idag” med varandra så jag kan lätt kolla dem i ögonen utan att reflexmässigt säga att “bilen står på frugan, teven på lillleman, plasmateven på morsan, surroundanläggningen på syrran, segelbåten på svärfar och husvagnen på svärmor“. Second varför kan jag inte kallt notera “ah…en hand utan fingrar” när min hand omsluter motpartens vid den ceremonella handskakningen? Nä hä då…jag hoppar till och det är självklart att motparten vet anledningen till det är den fingerlösa klumpen.

Fan jag vill vara coolare och större än så!

8 Replies to “Klumpigt”

 1. Du får öva…
  När du kliver ur duschen på morgonen så greppar du runt snoppen och säger: God morgon!
  Innan du går å lägger dig så fattar du ett stadigt tag om snoppen igen, lite så där appropå å så säger du: Trevligt trevligt!

  Det borde ju funka? Eller?

 2. Äh… Det värsta är ju de slapphänta fanskapen man får skaka hand med ibland… man liksom förväntar sej ett fast handslag och istället får man nåt i näven som känns som en död fisk…. Det är så man nästan trillar baklängs. Får lust att nypa tag som attan och trycka ner dem på knä så de lär sej att hälsa ordentligt!

 3. Jag håller med Nini om att du helt enkelt behöver öva. Men inte med snoppen. Inte sjutton kan du springa omkring och skaka den både morgon och kväll…..Det kan ju utlösa saker och ting…

  Du får öva med en vibr…atrapp!

 4. londongirl hörru vad vet du om mina fetsch…öh jag menar vilken bra ide

  😉

  nini hmmm…jag vet inte hur jag ska tolka mjuk/hård insunationerna här.

  *kliar sig nervöst på armarna*

 5. Alltså en snopp är ju hård utanpå men mjuk inuti. Även om vi snackar om tidernas praktstånd så kan man ju greppa, trycka till lite och få en sviktande känsla.

  Men en ‘attrap’ är lixom mjuk utanpå men hård inuti, inte alls samma sak.

  Fungerar garanterat icke att öva handskakningar med om du ska få upp nån sorts nolla mot facial tics iaf!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *