– vi har en databas
– och?
– den innehåller alla buggs du sysselsatt dig med
– alla?
– alla!
– även den med geten?
– ALLA!
– åh fan

att man är allergisk mot fjädrar

att man inte passar i vitt
…eller i kjol, för då ser vaderna feta ut…i …all…satans evighet…

att det enbart är till för medlemmar.
att det tyvärr är fullsatt.

7 Replies to “Grejjer man inte vill möta vid pärleporten…”

 1. Fullsatt?? Det skulle ju verkligen blåsa! Hela den färden i ljuset i tunnel å allt, å sen mötas av

  “Sårry, bara V.I.P hära dårå. Å du står inte på listan serru”

  Jag säger så hära va, fina flickor kommer till himlen. Vi andra kommer hur långt som helst 😉

 2. Nini det är min största fasa…därför lever jag som om jag befann mig ena dagen i himlen nästa dag i helvetet…man vet ju aldrig. Springa omkring och vara skenhelig för att mötas av en stängd jävla port…

  Eugéne de Beauharnais Självklart. Vissa har sina platser och jag är övertygad att den dagen ni den vägen vandra skall kommer vissa ljusskygga varelser och element att finna att det för deras eget bästa är lika bra att bereda plats.

  Även ärkeängel gabriel kommer att darra en smula när en rättrådig man av eder kaliber ämnar ta sin rättmätiga plats. Jag hoppas att det inte är förmätet att be er hålla en plats ifall jag skulle få kalla handen vid dörren. Att undertecknad kan referera till eder.

  allra ödmjukast/S

 3. Mina vader ser för jäkliga ut i kjol, inte så feta men håriga…

  “I will never be an angel / will never ride a cloud in the sky”
  citat från egen text/låt.
  Copyright T. Kahlbom

 4. Sir Realistic med tanke på att mina vader får en tupp att sträcka på sig och vissla uppmuntrande är nu tanken på pumps inte alldeles olockande. Vem fan vill vara tupparnas sexobjekt no:1 liksom?

  londongirl hahahah…sorgkanter. en smutsig ängel som hängt i fel kvarter liksom. kolgrävarkvartern….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *