…spyende avgaser, trängsel, kaos och en massa ilska. Vafan vi behöver ingen attack av terrorister i stan. Låt lokaldårarna fortsätta besluta som de gör så uppnår de ännu mer skada än vilken jävla terrorattack som helst…

Endast i Stockholm, Sverige får man för sig att stänga av en vital genomfartsled (för reparation..visst tjena lena), stänga av varenda jävla större led för att det skall byggas cykelbanor på dem (att staden i 8 månader är för kall för cykling verkar inte ha någon betydelse) och i samma veva genomföra den galanta idén bilfri innerstad och passa på att stänga av de resterande jävla möjligheterna för att ta sig fram.

Utan att i n f o r m e r a folket.

Oj…nu var jag taskig, information gav faktiskt, idag när man satt i dessa satans jävla köer, och i metro på SL´s reklamsida. Heja!

I rättvisans namn borde man införa : kollektivfri dag, cykelfri dag och idiotfri dag.

10 Replies to “Bilfri dag betyder köer…”

 1. Flyg i tiden med en Flux capacidor istället, inga köer bara möjligheter …att ändra historien, jag försökte rädda dig från postens avgasrörslager men insåg att du behövde lära dig en läxa !
  Njut av framgången jag vet hur det går… 😉

 2. I Norrland cyklar man året om faktiskt. Något som imponerade på mig när jag flyttade upp hit. Verkar aldrig vara för kallt. Det kan alltså finnas saker för Stockholmare att lära av Norrlänningar… =)

 3. Tajmingen kanske är illa, men detta är visst något internationellt jippo, de stängde av biltrafiken i Göteborg också…

  Fast det är begripligare, i Gbg vill man ändå inte köra bil om man är vid sina sinnens fulla bruk, och vill fortsätta vara det.

 4. Madelene kruxet är att man då förmodligen inte skulle få dyka upp på jobbet den dagen 😉

  londongirl eller hur

  Marty Mac Fly haha..nu vet jag vem du är. hello mcfly? hello ?

  Anna Hertzman och man slutar aldrig att förvånas

  sofia om bara timingen var problemet så skulle man kunna leva med det, men det är värre än så. de verkar tima det så att det ska göra så stor skad som möjligt varenda gång…

  Redmosquito och det sköna med detta internationella jävla miffojippo är att s.k demonstranter gick ut med plakat där det stod att “bilar stinker” mm. Det är väl själva den att de står och stinker om man stänger av varenda jävla gata utan att informera om det. Jag hade glatt ställt bilen om jag vetat att det skulle ta mig 1.5 timme till jobbet mot i vanliga fall 15 min + all soppa som går åt när jag står på tomgång. multiplicera det men 10000 bilar…

 5. Hehe, jag lyckades med konststycket att missa att Klaratunneln var stängd, och tillbringade därför 67 minuter med att ta mig från Norrtull till Sergels torg….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *