På sin födelsedag vartenda jävla år måste hon sitta och vara trevlig till allehanda puckon som kommer förbi. I teve. I fula morkulla kläder! Och dela ut korkade priser till korkade atleter.

När hon kunde vara full, hångla med snubben och säga ”fuck it…detta är min jävla födelsedag och jag gör fan som jag vill”. Nä de andra halvfigurerna har nog vunnit jackpott. Kungliga men inga stiffa fester med familjen som kollar att allt sker kontrollerat.

Är det någon som hört Calle säga halv sju någongång?

nä nu tar jag semester…vi syns

9 Replies to “Fuck va surt att vara Vickan!”

 1. Än har hon ju inte fått tillfälle att abdikera, hon måste väl krönas först. Men mina dimmiga historiekunskaper säger mig något om en kronarvinge som avgick innan tillträdet så hon skulle väl inte bli historisk?

 2. Jo, jag hörde Calle säga en grej en gång: “Kära örebroare…förlåt, Arboga ska det vara”. Vilken rockstar han är! Som en sönderknarkad rocker på turné som behöver ha en lapp på baksidan av gitarren där det står vilken stad han är i för tillfället.

  Word verification för denna kommentar: “emmsug”!

 3. Framförallt i de där hiskeliga kläderna. Skulle jag definitivt inte ta på mig på min födelsedag. Över min döda kropp.

 4. Sitta isåna kläder , se glad ut och lyssna på Kicki Danielsson eller Lill-babs eller någon likande arist som jag inte hoppas en 29 årig tjej diggar. Hu. Hoppas hon är full , hon är full och hånglar med snubben mot en bardisk nästa år , helst på nåt schysst sunkhak

 5. I år hade hon åtminstone vågat vägra ta på sig den där falukorvsliknade saken som hon i vanliga fall bär på huvudet till folkdräkten…

  Dessutom måste jag tillägga; GO LILIAN!!! Så gammal men så snygg… Verkar vara en häftig tant!

 6. Överlag är firandet av HKH alldeles för folkligt. Jag vill se mer uberkultur som allmogen inte förstår. De kungliga måste distansiera sig från pöbeln…

  Yttermera visso är det här en lustifik blogg…Jag uppskattade särskilt inlägget om insekter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *