…alltså…

Innerst inne är vi alla bloggare som små 13åriga tjejer som skriver dagbok. Är det någon som kopplat den tanken?

Asså inge fel i det…men ingen av oss har det där lilla låset i guldfejkfärg som gick att öppna bara man gav det en sträng blick. Och hur hemlig vill man vara om man pingar intressant o nyligen? Det är som att langa fram dagboken till brorsan och hans fjuniga moppepolare och hoppas att ingen läser de hemliga tankarna…

…med dessa små funderingar tar nu jag någon veckas semester. Därför kommer jag inte att kommentera kommentarer. Men sommarläsningen kommer att komma under nästa vecka…

må inga stygga mygg sticka er där det inte är lämpligt att klia sig publikt 😉

4 Replies to “Det här med bloggande…”

  1. Mmm. jo, det har ju hänt att man blivit myggstucken på olämpliga ställen ett par gånger. Senast hittade jag tillochmed en fästing där.

    Det både kliade och sög, kan jag meddela.

    Ta det lugnt, nu drar jag också på semester…

  2. 🙂 apropå el mangos kommentar måste jag be om ursäkt för ajg har verkligen inte hunnit med sistta tiden att varken blogga eller fylla i den efterfrågade listan. sorry. mycket att stå i men snart e jag hemma. ha en bra semester. peace bro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *