mohohoho!!!

Nu har man tagit klivet upp i bloggarnas värld. Nu är man en bloggavstängare oxå.
Det går ett sus över landet. Vad menar han? Till o med träden viskar lite oroligt. Stänga av…ska han lägga ned sugbloggen. Fan det skulle suga.

Have no fear som man säger på engelska. Ha ingen oro, på svenska, känns lite varm potatis i munnen. Lite danskt sådär.

Nej
Nope
Njet
Nix

Jag kommer inte att stänga ned sugbloggen. Glöm det. Det finns för mycket som suger.
Men något som suger är bloggar som rippar mina texter och publicerar dem som om det är de som har författat skiten. Va fan! Det är jag som har fingertoppskänsla när det gällar att urskilja vad som suger. Ok okok…mikebike kan väl det oxå…men ändå. Vi är inte många. Men det går fet bort att cutta´n´pastea nonsens som jag har svettats över och gå ut med det under falskt namn.

Jag har blivit copycattad. Mjau liksom.

Helt ok om det hade varit en länk, och en paragraf som länkar till min sida. Fler som gjort så och det tackar jag skitmycket för. Smutt liksom.

Men att göra en covers utan att uppge källan går tjockt bort. Nu har aftonbladet (den ohemula® skittidningen), till slut stängt ned skitbloggen som rippat härifrån. Och till dig som rippar skiten. Kan du inte skriva själv så se för fan till att du inte rippar från folk som har lite koll på google och hur internet fungerar.

Jävla idiot!

13 Replies to “Bloggen stängdes ned….”

 1. Men vilken j…kla idiot!!!? Hur kan man bara vara så korkad? Förstår att du surnar i sommarvärmen. Vet du vad jag tycker du skulle ta och göra? Ge ut en sugbok! Jag skulle gärna betala för att köpa den. Under tiden är jag glad att din blogg finns så att man kan titta in här då och då och få sig en omgång med skrattmusklerna! Mitt skrattmuskelgym. 😀

 2. Stefan, I like your work. Jag gillar tonen och upplägget. Jag läste i morse att instängd aggression inte alls tenderar att vara farlig. Tvärtom – ju argare man är och ju mer man släpper ut sin ilska, desto argare blir man. Skulle vara kul att se HUR arg man kan bli. Keep up!

 3. ta det som en komplimang stefan att nån tycker det är lönlöst att skriva så de koppar dig istället;)

  eller fan säg till om du ser nån som koppar MIG nån gång. Jag skulle söka blodshämnd.

 4. Cut and paste…hmmm…tack för tipset;)

  Hoppas alla ser att det är en smiley där 🙂 Cut and paste använder jag bara när jag skriver utredningar;)

 5. londongirl en sugbok…med såna där sköna sugproppar på så att man kan hänga dem i kaklet. Som Kramers coffetable.

  skrattmuskelgym…haha. Till eder tjänst

  *sveper teatraliskt med handen*

  El_Pedro man tackar. Länken? Tack själv:)

  Bullshit Bulletin Hej och välkommen.Tack som fan för kredden. Det värmer.

  smultronpaj ja någonstans är det väl lite coolt att folk rippar ens text (egot sträcker en smula på sig och utbrister i ett “fuck vad fet jag är” 😉

  mikebike blodshämnd…för blekt och förmodligen lite för blödigt för min del. Vi snackar spöa dem så hårt så att deras exflick/pojkvänner känner av det.

  SixesAndSevens att de vill skriva som mig är ju coolt, men att de koppar..mja. erkänd författare…in my dreams…men tack som fasen 😉

  suratanten cutandpasta kör jag när jag skriver eu-ansökningar 😉

 6. Stängdes bloggen ner för att han/hon hade rippat din text? Jag förstår att du blir lack , jag har inget emot att någon lånar från mig men ange då källan.

 7. Thérèse jepp. alla poster gone. Eller så stängde personen själv ned det efter påtyrkcningar från AF.

  Jag mailade AF och mummlade ngt om upphovsrätt och det fick dem att reagera. Tog mindre är 6 timmar. Nätet är fint 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *