“- Henke har inte valt sida i de här grupperingarna. Därför lyssnar spelarna på honom och det är oerhört starkt av Henke att medla i den här konflikten, säger Johan Plate.”

fan man behöver inget mer här i världen än ett kacklande landslag och ett aftonblad som tar sitt ansvar att skriva så mycket skit som möjligt.

stackars mångmiljonärer…bråkar ni med varandra? E du ledsen Svensson. Buar folk? Mellberg är du missförstådd? Zlatan vill inte bollen in…? Hur är det med skallen Isaksson?

buhuhuuuu….

Fan är det ett avsnitt av big brother man har odlat mustach för?

och vem fan är Johan Plate?

7 Replies to “Psykologen: Starkt Henke”

 1. Jag bara bävar inför Sverige- Paranoid…det kommer förmodligen gå käpprätt ner i helvittett…så länge proffsens egon är starkare än lagmoralen… svårt att coacha sånna gubbs

 2. hahahaha… fy fan vad roligt du är… jag höll på att göra en danne (spruta ut kaffet över tangentbordet) fast med folköl… frågan är berättigad.

  vi odlar mustasch. men vad fan gör de för oss?

  va? va? VAAAA?

 3. frollen 😉

  londongirl precis min åsikt. sluta gnälla och peta in bollen för fan!

  Nemo paranoid…haha. less ego more ball 😉

  mikebike rakhyvlen ligger farligt nära till hands vid 0-1. 0-2 bye bye musche…det var kul så länge det varade. jag kommer att sakna dig men icke den bättre hälften av mig liksom…

 4. Det värsta var väl ändå när Aftonbladet skrev nån jävla artikel om att de minsann hade ringt till SVT och meddelat att “Direkt” symbolen satt lite längre ner under SVT-ettan än vad den brukar.

  Är de dumma i huvudet på riktigt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *